Balesetveszélyes a csornai vasúti átkelő? (olvasói levél videóval)

Rosszul összehegesztett sínre és fellazult betongyámokra hívta fel figyelmünket Olvasónk, Polgár Sándor, aki fotókat és videót is küldött a csornai vasúti átkelő melletti állapotról.

A Csornából Sopron felé tartó forgalmas utat keresztező vasúti sínnél figyelt fel Olvasónk arra, hogy a vonat alatt "hullámzik" a sín. Később közelebbről is megnézte és úgy ítélte meg, hogy talán javításra szorul. A vasúti átkelő - hasonlóan a 86-os utat Csornánál átszelő sínpárokra - nehezen kikerülhető. Olvasónk észrevételét a GYSEV felé is továbbítottuk.

Olvasónk videója és képei a csornai átkelőnél tapasztalt állapotokról

Polgár Sándor levele

Csornán a főutat keresztező vasúti átjárónál balesetveszélyesek a sínek. A betongyámok fellazultak, szemmel látható, hogy nincsenek a helyükön. Két sínpárt nem egyenesen hegesztettek össze egymáshoz. Ha rámegy a vonat a súlya alatt 5 cm-t lejjebb süllyed! Az átjáróból is látni, hogy lezárt sorompónál a sínpár fö-le-föl-le mozog. Bármikor elfáradhat az anyag. Mielőbb ki kellene javítani a hibát. Ha kisiklik a szerelvény, abból komoly katasztrófa is lehet. Hova terelnék el az út forgalmát?

Mozog a sín a csornai átkelő közelében - Olvasónk aggódik az utasok és autósok biztonságáért
Olvasói kép / Polgár Sándor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény