Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Olyan ígéretekkel kampányol a Fidesz, ami már megvalósult a Joskar Olán?

Hosszú közlemény megírására szánta el magát Kelemen Krisztián önkormányzati képviselő, miután meglátta a Fidesz jelöltjének a Joskar Ola fejlesztésével kapcsolatos ígéreteit.

Kelemen Krisztián mellékelte is azt a mondatot, mely miatt billentyűzetet ragadott:

Kelemen Krisztián

Erre reagált tehát közleményében, melyet változtatás nélkül teszünk közzé:

Minimum elvárás, hogy a fideszes képvislőjelölt legalább a választókörzetet ismerje!

Számomra fontos a sport, és nemcsak azért, mert Édesapám kiskorom óta ebben élenjárt és példát mutatott, hiszen súlyemelő volt és kétszeres fekvenyomó világbajnok, hanem azért is mert fontosnak tartom az egészségmegőrzést, hiszen szól a latin közmondás: Mens sana in corpore sano, azaz "Ép testben ép lélek!" Ezért is tartottam fontosnak, hogy a Joskar-Ola lakótelepen mindenki megtalálja a számára kellemes sportolási lehetőséget, kortól és nemtől függetlenül. Ennek szellemében újítottam fel az összes sportpályát a választókörzetemben 2015-től folyamatosan. Így most már Szombathelyen egyedülálló módon lehet ingyenesen teniszezni három teniszpályán, ping-pongozni három asztalnál, kosárlabdázni két pályán, focizni három pályán és saját testsúlyos mozgásokat végezni a joskar-olai fitneszparkban, melyet 2016-ban létesítettem a lakók kérésére.

Többek között ezért keresett fel több lakó is a választókörzetemből megdöbbenve, hogy a fideszes képviselőjelölt olyan dolgokkal kampányol a napokban kiszórt fideszes kampányújságban, melyeket már megvalósítottam. Kérem szépen, ha már egyszer nincsen új gondolata, ötlete, mert én ezt már megígértem a lakóknak 2014-ben (és én meg is valósítottam), akkor legalább nézzen körül, járja végig a körzetet vagy olvassa el a joskarola.blog.hu oldalt, ahol minden fejlesztést megtalál az elmúlt 5 évből.

Minimum elvárás, hogy a fideszes képvislőjelölt legalább a választókörzetet ismerje!

Egyébként a fitneszparkban már több szervezett program is létrejött, legutóbb tavasszal a Vitál-nap, ahol a lakóknak képzett sportolók mutattak gyakorlatokat, de kipróbálhatták az ökölvívást és a thai-boxot is.

Tehát, a Joskar-Olán bárki megtalálhatja a magának való sportolási lehetőséget és nem kell ezért több kilométert menni a városban. Arról nem is beszélve, hogy például a fitneszpark összehozza az embereket, sporttársi és baráti kapcsolatok alakultak ki. Engem is rendszeresen hívnak a barátaim a lakótelepről edzeni a parkba. Javaslom a fidesz jelöltjének, hogy próbálja ki ő is a fitneszparkot!

Tisztelettel: Kelemen Krisztián, a Joskar-Ola lakótelep önkormányzati képviselője

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019

Tovább az oldalra