Orbán kovbojost játszik a huszárok országában a TikTokon

Enyhe identitászavarban szenved Orbán Viktor legújabb erkélyes bejelentkezése, amiben hatlövetűnek érzi magát.

A miniszterelnök ismét a Karmelita erkélyéről jelentkezett be a TikTokra, ahol pörköltwestern-hősként keveredett “pisztolypárbajba”, és rögtön ki is ürítette a hatlövetűt. A műfajteremtő videóban 2024 első három hónapjának álmosan pörgős eseményeit kommentálja Orbán Viktor.

Orbán listáján az első helyre került Sulyok Tamás hivatalba lépése, akit higgadt, nyugodt, vitathatatlan jogászi szaktekintélyként jellemez, és úgy véli, most ilyen köztársasági elnökre van szükségünk. Az már más kérdés, hogy vele helyreáll-e a fékek és ellensúlyok rendszere.

A második helyre jött az atombomba, vagyis a “pedofil-ügy” megoldása. Némi magyarázkodás után, Orbán szerint a szigor nem működött, úgyhogy most jön a vasszigor, tehát átvilágítanak minden intézményvezetőt. Bár a hírek szerint a mindenki alól vannak kivételek, például az egyházi fenntartású intézmények.

A harmadik golyót az orosz-ukrán háború kapta, bár eléggé visszás fegyverszóval békét követelni, de úgy tűnik itt ez is belefér. És nem mehetünk el szó nélkül a pisztoly, mint a férfi hímtag metonímia mellett sem, és ahogy Orbán fogalmaz: „a békét meg kell csinálni”. Bár azt már nem egyértelműsíti, hogy fegyveresen vagy férfierővel kívánja ezt elérni:. Akkor most b*szhatjuk a békét?

A negyedik helyet a diplomácia uralta le a kis filmetűdben, és volt itt svéd miniszterelnök Budapesten, Orbán Viktor Törökországban és az USA-ban, Trumppal közös képek és még a svéd NATO-csatlakozás ratifikálása is belefért ebbe a részbe.

Az utolsó lövés előtt még elsüti a BYD gyár szegedi beruházását, amit csak akkor nevezhetnénk hatalmas gazdasági sikernek, ha közben nem lennének hatalmas adósságaink Kína felé. Közvetve ugyan, de így ez is a magyar adófizetők pénzéből épül, a profit pedig megy majd vissza Pekingbe.

A nagy harciasság végül sportlövészetté szelídül, Szoboszlai Dominik felépült sérüléséből, Rasovszky Kristóf pedig 10 kilométeres nyílt vízi úszásban lett világbajnok Dohában.Ezek ugyan nem politikai sikerek, ettől függetlenül kaptunk némi örömteli információt is Orbántól, az is valami.

A rövid elemzés után pedig íme a TikTok-videó:

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű - február #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #hatlövetű ♬ The Champion - Lux-Inspira

A címlapképünk csak illusztráció!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény