Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor: a tudósok elleneznek mindenféle nagyobb enyhítést

A miniszterelnök a december 11. utáni – karácsonyi és januári - lehetséges forgatókönyvekről beszélt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyar miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt Az unión kívüliség előnyeiről is beszélt Orbán Viktor a rádióban 2020. December 04. 08:37 aktuális politikai és egészségügyi kérdésekről.

A műsorvezető többek között arról kérdezte Orbán Viktort, hogy december 11. után hogyan alakulnak a korlátozások.

A kormányfő elmondta: egyelőre még nem tud erre a kérdésre válaszolni.

Mindenesetre tegnap már beszélt járványügyi szakemberekkel, ma a Kásler Miklós-féle tudóscsoporttal találkozik a, amelyeket újabbak követnek a hétvégén.

Többek között gazdasági szakemberek véleményét is kikéri.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) járványügyi szakemberekkel egyeztet, mellette Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b2) a Karmelita kolostorban 2020. december 3-án. A megbeszélésen részt vett Merkely Béla, a Semmelweis Egyetemen rektora, Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem egészségügyi közszolgálati karának dékánja, Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa és Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A végső döntések a hétfő reggel 6-kor kezdődő Operatív Törzs ülésén születnek majd meg arról, hogy mi lesz december 11. után, ideérve a karácsonyt és a januárt is.

Azt szeretném világossá tenni, hogy az első megbeszélések alapján a professzoraink, a tudósaink és az orvosaink mereven elleneznek mindenfajta nagyobb lélegzetű enyhítést

– közölte a miniszterelnök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Covid 19

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra