Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Művészeti pályázat a balatonberényi gyermeküdülőről

Az Éljen Szombathely Egyesület a gyermeküdülőben szerzett élményeket akarja feleleveníteni. Az üdülőt ugyanis eladja a megyei önkormányzat.

Tisztelt Szerkesztőség!

„Ugye emlékszel, milyen izgatott voltál már az indulás előtti napon, a várakozásokkal teli nyugtalan, véget nem érő éjszakán, a vasútállomáson és a kínosan lassan vánszorgó kabinos vonaton, mennyire remegett a szíved, hogy végre láthatod a Balatont? Ugye emlékszel a strandra, a stégre, a tiszta víz hívogatására, a feltámadó szélre, az élénkülő hullámokra? Emlékszel az uzsonnára kapott zsíros kenyérre… vagy te lekvárosat ettél?

Emlékszel a ki mit tud?-ra, a ping-pong asztalokra, Badacsonyra és Fonyódra, a sok-sok viccre, nevetésre, emlékszel mikor átszöktek a lányok a fiúkhoz ők meg a lányokhoz, emlékszel mikor ügyeletet kellett állnod a kapuban? A kempingre, a szobákra, a kirándulásokra, az azóta tartó barátságokra, a titkos szerelmes levélre, randevúra, az első csókra?

Akkor emlékszel Balatonberényre, emlékszel az üdülőre.

Miért hagynánk, hogy vége legyen?”

A balatonberényi gyermeküdülő hamarosan eladásra kerül. Szeretnénk, ha emlékeinkkel felidézhetnénk a balatoni nyaralásokat diákéveikből, ezen belül elsősorban a sokunk által látogatott és kedvelt Balatonberényi Gyermek és Ifjúsági Üdülőben eltöltött vidám napokat.

Ez alkalomból az ÉLJEN SZOMBATHELY! EGYESÜLET művészeti pályázatot ír ki.

Éljen Szombathely! Egyesület

A pályázati kiírásért kattintson ide .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra