Már csak pár óra és startol a kétnapos szombathelyi Bloomsday

Nagy a sürgés-forgás a múzeumnegyedben. Már csak Ön hiányzik.

Csütörtök délután kezdetét veszi a Bloomsday Szombathelyen, így le is zárták a Rákóczi Ferenc utca egy részét, ahol aztán délelőtt el is kezdték építeni a nagyszínpadot, illetve a kézműves és gasztro bódékat.

Bloomsday standok
Mészáros D. Zsolt

Lesz minden, mi szem-szájnak ingere: koncertek, kiállítások, előadások, játékok, sörcsapolás és food truckok – szóval lehet jókat enni és inni, meg bulizni is.

Bloomsday standok
Mészáros D. Zsolt
Bloomsday standok
Mészáros D. Zsolt

Mi pedig szólunk: már csak pár óra és startol a kétnapos Bloomsday, melyről lapunk is részletesen beszámol.

Bloomsday standok
Mészáros D. Zsolt
Bloomsday standok
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

A zenei kínálatról itt Te mire bulizol majd a Bloomsdayen? June 16. 07:23 írtunk részletesen, a teljes program pedig itt Ha ezt Leopold Bloom láthatná... – Itt az idei Bloomsday teljes programja! June 11. 15:27 található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra