Új, 44 férőhelyes parkoló tervei készültek el a Derkovits-lakótelepen

A régi buszfordulót alakítanák át...

"Sok évvel ezelőtt, miután elvesztette funkcióját a Bem-buszforduló, az ott élők javaslatára parkolókat alakíttattam ki a buszforduló körül.

Azóta még nagyobb lett az igény még több parkolóra, így pár évvel ezelőtt a városrész önkormányzati képviselőjeként kezdeményeztem, hogy tervezzék meg a szakemberek a régi buszforduló parkolóvá alakítását.

A tervek elkészültek, 44 új parkolóhely fog létrejönni terveim szerint már jövőre.

Ezzel is lépünk egy kicsit előre."

Ezt Czeglédy Csaba írta Facebook-posztjában nemrég.

Czeglédy korábban ciklusokon át volt a Derkovits városi képviselője, ahogyan a posztban is utal rá, ezt az új parkolót még képviselőként kezdeményezte. Az őszi választásokon független jelöltként indul A DK, a Szolidaritás és az Éhen Gyula Baráti Kör is beállt a szombathelyi ellenzéki összefogás mögé 2019. June 11. 19:52 korábbi választókerületében.

Az új parkoló tervrajza
Forrás: Facebook / Czeglédy Csaba
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019