Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videó: Szálljon ki a kocsiból! - parancsolt rá a parlamenti őrség a mozgásképtelen, kerekesszékben ülő látogatóra

Az őrség nem segített, végignézték, ahogyan képviselők segítségével ültetik át egy székre a férfit, majd átvizsgálták a kiskocsit.

Robbanóanyag-kereső kutyával, a kiskocsi alá tolt tükörrel és tüzetesen vizsgálta át a parlamenti őrség egy mozgáskorlátozott önjáró kerekesszékét a parlamenti őrség pár napja.

Forrás: Facebook / Kóbor Tamás

A férfi több társával együtt látogatóengedéllyel érkezett az országházba, ahol a belépéskor mindenkit szigorúan ellenőriznek. Ő nem tudott átmenni a fémkereső kapun, ekkor érkezett a parlamenti őrség parancsa. A videón látható, hogy sokan állják körbe a férfit, köztük egyenruhások, de egyik sem segít.

Végül Korózs Lajos országgyűlési képviselő és munkatársai - köztük Török Zsolt volt országgyűlési képviselő és volt pártszóvivő - ültetik át egy székre a mozgáskorlátozott férfit, majd a kerekesszék átvizsgálása után abba vissza. A férfit nem vizsgálták át.

A videót a szombathelyi Kóbor Tamás töltötte fel a Facebookra még vasárnap, július 5-én, az eset a múlt héten történt. Kóbor Tamás is a látogatóba érkezett csoport tagja volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra