Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az ellenzék parkolópályára tette Puskás Tivadar kiadványát

„Lovagias és gáláns” - ironizált a polgármester.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról lapunk is beszámolt 36 oldalas kampánykiadványt juttat el a postaládánkba Puskás Tivadar 2019. August 26. 16:26 , a szombathelyi polgármester egy 36 oldalas kiadványt jelentet meg az elmúlt 9 évről, amely összefoglalja, milyen szuper dolgok történtek a városban polgármestersége alatt.

Puskás Tivadar képviselői keretéből finanszírozza elkészültét, illetve azt, hogy az eljusson a legtöbb szombathelyi postaládába.
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Pontosabban finanszírozta volna, de a mai rendkívüli közgyűlésen a Nemény András polgármester-jelölt, az Éljen Szombathely! Frakciójának a vezetője azt javasolta, hogy a kiadvány csak az október 13-i önkormányzati választás után jelenjen meg.

Puskás Tivadar bemutatja a kiadványt a sajtó képviselőinek
Józing Antal

Meg is szavazta ezt a városházi többség.

Puskás Tivadar ironikusan „lovagias és gáláns” jelzőkkel illette a döntést, amely egyben azt is jelenti, hogy ő az első képviselő, aki a keretét nem arra költheti, amire szeretné.

„Ezek szerint félnek tőle” - vonta le a következtetést a város első embere.

A vita szépségei közé tartozott, hogy mindkét fél eljátszotta, hogy nem a közeledő választás lebeg a szemük előtt.

E sorok írója halványan még emlékszik arra, hogy annak idején Ipkovich György polgármesterként szintén kiadott egy hasonló, a város nagyszerűségét és szépségét bemutató kiadványt.

Arra viszont nem emlékszik, hogy annak a választásnak mi lett a vége.

Mellesleg egy világ dőlne össze bennünk, ha a Fidesz nem találná meg a módját, hogy a postaládába kerüljön a digitálisan már elkészült 36 oldalas kampánykiadványt juttat el a postaládánkba Puskás Tivadar 2019. August 26. 16:26 füzet.

Frissítés: Ipkovich nem a város pénzéből adta ki

Időközben jelezték lapunknak, hogy Ipkovich Györgynek a Szombathelyről szóló kiadványát nem közpénzből jelentették meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés