Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt nézheti meg, érvényes-e a regisztrációja a védőoltásra

Csütörtök délután indult el az oldal, és már le is van terhelve.

Müller Cecília országos tisztifőorvos operatív törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján Müller Cecília: egy légtérben 15 percen túl 1 ember 4 másikat fertőz meg March 25. 14:14 jelentette be, hogy elindul egy olyan oldal, ahol le lehet ellenőrizni, hogy érvényes-e a regisztrációnk a védőoltásra.

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy aki a regisztrációkor nem engedélyezte, hogy egyéb információkat küldjenek neki, az semmiféle visszajelzést sem kapott, arról sem, hogy befogadták-e a jelentkezését.

Az ellenőrző oldal csütörtök délután el is indult, itt lehet elérni .

Az ellenőrzéshez a TAJ-számra és a születési dátumra van szükség.

Megnyugtatásul: habár mi nem semmiféle visszajelzést nem kaptunk a januári regisztrációnk után, az oldal szerint a jelentkezést elfogadták, és már csak a sorunkat kell kivárni.

Az oldal máris leterheltnek tűnik, de némi türelem után lehet használni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra