Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Legyen Hende Csaba Pápa képviselőjelöltje!

Szombathelyi képviselőként és Szombathelyen élő polgárként mélységes felháborodással fogadtuk, hogy a helyben több ezer munkahelyet teremtő Vát-Porpác mellé tervezett reptér és logisztikai központ helyett Hende Csaba miniszter közbenjárására a pápai katonai reptéren akar az Orbán-kormány polgári repülőteret létesíteni.

Szombathelyiként nem tűrhetjük, hogy egy számunkra fontos érték a megkérdezésünk nélkül megint Pápára kerüljön. A város közvéleménye soha nem fogja megbocsátani, hogy egykor a Haladást megpróbálták Pápára csempészni. Most is haladásról van szó, csak most a Szombathely és környéke jövője érdekében történő előrehaladás esélyét veszítjük el a beruházás lenyúlásával.

Döbbenetes, hogy Orbán Viktor még tegnap azzal tréfálkozott, hogy ha lesz pénze a kínaiaknak, akkor lesz majd reptér Szombathely mellett, ma pedig azt jelenti be kormányának szombathelyi tagja, hogy az adófizetők, a szombathelyi adófizetők pénzéből egy másik régióban valósul meg a reptér-beruházás. Hende Csabának üzenjük, amit magától is tudnia kellene: Pápa nem a Nyugat-Dunántúli régióhoz tartozik.

Hende Csaba a szombathelyi repülőteret támogató kormányhatározat visszavonását megszavazta, most pedig új helyszínt támogat. Hende Csaba méltatlanná vált arra, hogy Szombathely képviselője legyen. Legyen következetes: induljon Pápán az országgyűlési választásokon!

Szombathely, 2012. október 26.

Dr. Nemény András országgyűlési képviselő
Dr. Ipkovich György országgyűlési képviselő
Dr. Czeglédy Csaba frakcióvezető

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra