Kinek adja át a koronát Nagy Enikő Kinga? - szavazzon Ön is!

Az augusztus 20-án négy órakor kezdődő Savaria Szépe választáson kiderül ki kapja a koronát haramadszor a város szépségversenyén. Jó szokásunkhoz híven benéztünk a kulisszák mögé idén is, lefotóztuk az indulókat, hogy szavazásra buzdítsuk az olvasót! Ön szerint ki a legszebb?

Elkezdték a próbákat a lányok a Tófürdőn, idén úgyanis a városi strand ad otthont a Savaria Szépe Választásnak - ha az időjárás közbe nem szól, mint ahogyan teszi ezt minden évben. Bizzunk a legjobbakban!(Ha mégis zuhogna, irány a Savaria Mozi, az az esőhely.)

A megmérettetés délután négy órakor veszi kezdetét a bejárattól rögtön jobbra található lépcsősoron. Aki kíváncsi a lányokra a strand belépőt azonban meg kell vásárolnia. A normál fürdőbelépő 950 Ft, diákok, nyugdíjasok 800 Ft-ért láthatják a szépségversenyt. A 3-6 éves gyermekek 450 Ft-ért juthatnak be, 3 év alatt ingyenes. Akad családi kedvezmény is, két felnőtt plusz két gyermek 2650 Ft-os jegyet válthat. Eső esetén a Savaria mozi ad otthont a szépségkirálynő-választásnak, ez esetben a belépés ingyenes.

Fényképezőgéppel körberohantuk a hétfői próbát, hogy megmutathassuk olvasóinknak a lányokat. A képek alapján szavazzon Ön is, ki a legszebb hölgyemény idén? Nézze meg a cikk alján galáriánkat is, ahol még több képet láthat a lányokról!

Lássuk a tíz indulót:

Berkényi Csilla
sadness
Berkényi Csilla (Szombathelyen él, születési dátum: 1989.10.28.)

Középiskolai tanuló, németül beszél
Hobbija a lovaglás, poker, counter strike 1.6 (pc játék), kedvenc énekesei: Gentleman, Collie Buddz, Damien Marley.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Makacs és önfejűnek mondhatom magam, de akik fontosak azok tudnak rám hatni. Szeretnék a divatiparban mozogni, de inkább mellékállásban. Ami a legfontosabb, hogy megszerezzem az idegenforgalmi végzettségem és ebben a szakmában elhelyezkedjek.
A versengés miatt jelentkezett a versenyre, korábban indult a Nyugat Királynője szépségversenyen, és modellkedett is divatbemutatókon.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Ha a mai képéből indulok ki lehetséges, hogy beszippantja a nagy áruházak tömkelege, de remélem ez nem fog bekövetkezni.

Béres Bettina Eszter
sadness
Béres Bettina Eszter (Szombathelyen él, születési dátum: 1989. 10. 08.)

Már megszerezte az érettségit, most pénzügy-számvitel szakon végzi a technikusi évet a Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában, németül és angolul beszél.
Hobbi szinten táncol (majorett és társastánc), van kutyája és nyuszija is.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Ha hibázom az életben, vagy kudarcok érnek, akkor minél előbb igyekszem talpra állni és kétszeres erővel kijavítani a hibáimat ill. megnyerni a csatákat. Szeretnék egyetemen ill. főiskolán továbbtanulni közgazdász szakon.
Szívesen lenne Savaria arca, és nagy megtiszteltetés lenne, ha Szombathelyt képviselhetné! A Répce Szépe szépségverseny indult korábban.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Szerencsére a város gyorsuló ütemben fejlődik, virágzik a szellemi élet és bízom abban, hogy ez az elkövetkezendő 10 évben csak tovább fokozódik!

Bodorkós Tamara
sadness
Bodorkós Tamara Beáta (Gencsapátiban él, születési dátum: 1989.01.14.)
szeptembertől első éves hallgató a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskola Karán, kommunikáció és médiatudomány szakon, németül és angolul beszél
Négy évig társastáncolt, szeret kisgyerekekre vigyázni, kedvenc együttese az ABBA, Szeretne egy harmadik idegen nyelvet is megtanulni, és mindig életvidám szeretne maradni.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Életvidámnak tartom magam, aki mindig szereti kipróbálni magát új dolgokban és szeret emberek közt lenni. Öt éve atlétika versenyeken bíráskodom, indultam már a kőszegi borkirálynő választáson (I. udvarhölgy) és az utolsó eredmény, amire büszke vagyok, a Zonta Club Fiatal Nők a közéletben c. pályázatán országos első, és körzeti (hét ország) harmadik helyezettje lettem.
Kíváncsiságból jelentkezett a versenyre, mert egyszer mindent ki kell próbálni az életben. Még nem vett részt szépségversenyen.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Reményeim szerint 10 év múlva Szombathely tisztább, virágosabb város lesz, ahol felpezsdül az élet, és inkább fogunk hasonlítani egy nyugati országbeli kisvárosra, mint egy szunnyadó magyar vidéki kisvárosra. Bízom benne, hogy az emberek foghatóbbak lesznek a programokra, és a Fő tér nemcsak egy-egy alkalommal, hanem mindennap népes lesz. Szombathely olyan várossá válik –reményeim szerint- ahová nemcsak érdemes jönni, hanem ahol érdemes is lesz maradni, ahol úgy érzi az ember, hogy hazatért.

Ebergényi Mária
sadness
Ebergényi Mária (Szombathelyen él, születési dátum: 1987.01.25.)

Érettségije van, németül beszél
Hobbija a modellkedés, sokat sportol, ugrókötelezik, aerobikozik, és szívesen jár spinningórákra is. Kedvenc zenei stílusa a progressive house, a DJ-k zenéit szereti, és van egy macskája.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Komolyan gondolja, hogy a szépség belülről fakad, legfontosabb az ember kisugárzása. Szeretné, ha az álmai megvalósulnának, és sok fotózáson vehetne részt a jövőben. Talán ez a verseny lesz az újabb lépés a siker felé...
Miért is ne?! volt a mottója jelentkezésnél, rengetek szépségversenyen indult már, decemberben ő volt a Vas Népe versenyének harmadik helyezettje.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Szép

Iván Barbara
sadness
Iván Barbara (Lentiben él, születési dátum: 1990. 09. 06.)
Középiskolai tanuló, németül beszél
Porcelánbabákat gyűjt, a kedvenc együttese a Sugarloaf, kedvenc énekese Ákos.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Szeretnék a későbbiekben főiskolán továbbtanulni. Szeretem a családomat.
Érdekes kihívásnak tartja a szépségversenyzést, már indult a Nyugat Királynője versenyen, fotózásokon is részt vett korábban.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Osztrák mintájú, nyüzsgő városKiss Alexandra
sadness
Kiss Alexandra (Vasváron él, születési dátum: 1985. 04. 07.)
Németül beszél, kozmetikusként dolgozik Vasváron, a munka mellett pedig a NYM Egyetem Rekreáció és Egészségfejlesztés szakán tanul.
Kick-box aerobikozik és fut. „Rózsaszínmániája” van, kedvenc együttese nincs
Fontosnak tartja elmondani magáról: Kitartó és céltudatos, valamint maximalista vagyok, mind magammal, mind a munkámmal szemben.
Szeretném a vállalkozásomat továbbfejleszteni, és szeretném a bőrgyógyászi címet megszerezni.
Kíváncsiságból jelentkezett a versenyre, több szépségversenyen is indult korábban (Nyugat Királynője, Miss Pannónia Ring, Miss Balaton, stb.)
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Még nagyobb, szebb és centrális város lesz.

Nagy Barbara
sadness
Nagy Barbara (Vönöckön él, születési dátum: 1989.10.29.)
A Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola idegenforgalmi szakán tanul, németül beszél
Hobbija az ugrókötelezés, kedvenc énekesnője Madonna, és van egy kutyája
Fontosnak tartja elmondani magáról: Szeretnék továbbtanulni, és mellette a modellkedéssel komolyabban is foglalkozni.
Miért jelentkezett a versenyre: Szereti az izgalmas dolgokat, és érdeklődik a modellkedés iránt.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Elég jól ismerem a várost, úgy gondolom, hogy sokat fejlődött, ha továbbra is így halad, akkor elérheti a nyugati városok színvonalát.

Németh Violetta
sadness
Németh Violetta (Rábagyarmaton él, születési dátum: 1982.03.26.)

Termékszakértő, területi képviselőként dolgozik, angolul beszél.
10 évig kézilabdázott, hobbija a sminkkészítés, és van egy kutyája is.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Szeretne saját vállalkozást elindítani.
Miért jelentkezett a versenyre: Ha azt írom, hogy szeretném magam kipróbálni, és egy nagy kihívásnak tekintem, akkor a jelentkezési lapok 80 %-ban ez fog szerepelni. Szeretem, ha velem foglalkozik a sminkes, a fodrász…, és központban lehetek.
Még nem indult szépségversenyen.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Szombathely hatalmas változásokon megy keresztül jelen pillanatban. Szerencsére nem csak a multi cégek fejlődésében, hanem a hagyományok és a történelmi események felidézésében. Remélem 10 év múlva az egész országot megmozgató események fognak itt zajlani, és mindenki tudni fogja hol is van Szombathely.

Szabó Katalin
sadness
Szabó Katalin (Söptén él, születési dátum: 1988.01.02)

Középiskolai tanuló, németül beszél
Szeret sportolni, általában otthon edz, kedvenc énekese Usher.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Szeretném kipróbálni magam a szépségiparban. Modell vizsgát tettem le pár éve! Szeretnék még tanulni, ameddig csak lehet. Gyerekkori álmom még hogy állatorvos legyek! Három lánytestvérem van.
Miért jelentkezett a versenyre: Barátnői és a párja javaslatára indult, részt vett a Nyugat Szépe és a Vas Népe szépségversenyén.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Szép és virágos lesz!

Varga Nikoletta
sadness
Varga Nikoletta (Szombathelyen él, születési dátum: 1985. 11. 18)

Rendőr, angolul beszél.
Sokat sportol, aerobikozik és kondizik is. Alkalmanként modellkedik. Van egy magyar vizsla kutyája.
Fontosnak tartja elmondani magáról: Szeretném elvégezni a Rendőrtiszti Főiskolát. Tősgyökeres Szombathelyiként büszkén képviselném a várost Szombathely Arcaként.
Szeret célokat kitűzni maga elé, úgy gondolja, hogy ez a verseny is egy jó megmérettetési lehetőség. Ő volt a tavalyi évben a Nyugat Királynője verseny első helyezettje.
10 év múlva ilyen lesz Szombathely szerinte: Ha ilyen ütemben fejlődik tovább, akkor úgy gondolom, hogy egy modern, nyugodt város válhat belőle, amely a fiatalok számára nagyszerű hely lesz ahhoz, hogy itt telepedjenek le és alapítsanak családot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Megválasztották Savaria Szépét

A győztes Major Nikolát nem csak a Városháza zsűrije gondolta a legszebbnek, hanem a Nyugat szavazói is.

Nagy Enikő Kinga személyében mediterrán szépség képviseli Szombathelyt

A Savaria Mozi nagytermében kilenc lány versenyget ingben, fürdőruhában és tógában.

Mosoly és könny: Nyugat Királynője Választás 2008

Elragadó lányok vonultak fel pénteken, prominens zsűri és érdeklődő közönség előtt. A korona Varga Nikolettáé lett.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű