Sikkasztással vádolják a Való Világ szombathelyi szereplőjét

VV Laci ma este költözik be az üvegbúra alatti bulvárbörtönbe. Lehet, hogy hamarosan igaziba kell majd mennie?

A Való Világ eddig sem arról volt híres, hogy szép életű embereket mutogattak benne, akikre fel lehet nézni. Pornósok, bűnözők és úgy általában a nem túl példaértékű magatartást tanúsító idióták visszatérő látogatói a villának: VV Segalt ötvenezer ecstasy-tablettával és fél kiló kokainnal kapcsolták le, Dukai Regina bátyja, VV Gergő szintén hasonlóval juttatta magát rács mögé, VV Éva alkoholszeretetével vonult be a köztudatba, VV Veronika százötvenezerért vállalt intim együttlétet, míg villalakó expasija, VV Cristofel előszeretettel agyalta őt, és így tovább, a lista némi internetes keresgéléssel még minimum dupla ekkorára bővíthető.

Laci régóta szerette a nyilvánosságot

Az RTL idén ráadásul még magasabbra - illetve alacsonyabbra - helyezte a lécet, hiszen ahogy mi is megírtuk, a valóságshow történetében eddig sosem látott méreteket öltött a taplóság a villa falain belül, mintha kifejezetten az alapvető emberiesség legkirívóbb ellenpéldáit akarták volna összegereblyézni a szerkesztők.

Információink szerint ráadásul a ma este beköltöző VV Laci lehet, hogy az a szombathelyi L. L. K., aki állt már bíróság előtt, nem kevés ember megkárosításáért.

Fotó: valovilag.hu
valovilag.hu

L. László közismert Szombathelyen, szertette a nyilvánosságot és szerepelt az RTL Klub A Gyanú árnyékában című sorozatában is. Nemrég azonban még a facebook adatlapját is törölte a netről. De nézzük a konkrét esetet. Sőt, kettőt.

Lakóparkban utazott, pénzlenyúlás lett belőle

Néhány évvel ezelőtt épült ugyanis egy lakópark Szombathelyen, Napfény néven. Az építtető a Napfény Lakópark Ingatlanberuházó Kft. volt, annak pedig volt két tulajdonosa, M. G. és - a szóban forgó - L. L. K.. Előző budapesti, utóbbi szombathelyi lakos, és ez utóbbi volt az, akinek többségi tulajdonrésze volt a Napfényben.

A lakópark meg is épült, de aztán jött a feketeleves. A tulajdonosokat feljelentették, innen és onnan is. Innen azért, mert a kivitelező el nem végzett munkákat számlázott le a beruházónak, közben még árat is emelt, onnan meg azért, mert szép sorban eltűntek a leendő vevők befizetett előlegei. L. L. K. kereste a lakásoknak tulajdonosokat, és ő is szedte be tőlük a pénzt. Hosszú évekig tartó nyomozás után a bíróság megállapította, hogy valószínűleg 52,1 milliót tüntetett el. Igaz, ebből később 26,6 millió megtérült, de a bíróság így is elítélte.

Villából rácsok mögé?

A sikkasztótól első fokon 2012 májusában 25,5 millió értékű vagyon elkobzásra ítélték és kiszabtak rá négy év börtönt, valamint öt évig nem gyakorolhatja a közügyeket, és nem lehet gazdasági társaság vezetője. Társai hasonlóan jártak, némileg kevesebb börtönnel és nagyobb vagyonvesztéssel kellett szembenézniük. Fellebbeztek, majd másodfokon hatályon kívül helyezték az ítéletet - nem azért, mert nem történt bűncselekmény, hanem mert kevésnek találták a bizonyítékokat. Az egész ügy így hamarosan kezdődik elölről, de lehet, hogy ez az L. L. K. időközben felvette a VV Laci nevet, és ma este be is költözik a villába.

Ettől azonban még a bírósági eljárás elindulhat. VV Laci adatlapján mindenesetre az áll, hogy foglalkozása szerint logisztikus és értékesítő. Ha ő az, akiről a fáma szól, akkor biztos, hogy az életpályájával elég jól sáfárkodik. Ha igazak a feltevések, akkor viszont az már kevésbé biztos, hogy megvalósulhat álma:

Olaszországban a tengerparton élni, ott megöregedni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Miért kéne csúnyán elbuknia a Való Világnak?

A legijesztőbb az egészben az, hogy Magyarországot tényleg ilyen emberek lakják nagy számban.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű