Energiaválság? A Haladás-stadion környékének akkor is jól kell kinéznie

Videón a minden reggel bekapcsoló automata öntözőrendszer.

Minden reggel öntözik a füvet a stadion mellett - írta olvasónk, aki az alábbi videót is készítette. Rendszeresen jár arra reggelente, többször is látta, hogy működik az automata rendszer.

A videón a stadion parkolójának hátsó része látható.

A kérdés azért érdekes, mert miközben a stadiont és környékét naponta öntözik, másutt takarékoskodni kell. Például az általános iskolákban maximum 20, a középiskolákban 18 fokra lehet felfűteni a tantermeket 20-22 fokra felfűtött tantermeket kér télre a Pedagógusok Szakszervezete a kormánytól 2022. September 14. 09:52 , hasonló megszorításokra kényszerülnek az állami és önkormányzati hivatalok is.

A szombathelyi önkormányzat 74 pontból áll takarékossági csomagot Bezár a mozi, költözik a szimfonikus zenekar – Elfogadta a 74 pontos takarékossági csomagot a szombathelyi közgyűlés 2022. September 29. 16:57 dolgozott ki, ebben benne van például, hogy a fűtési szezonra bezár a Savaria mozi A szomorúság háromszöge című filmmel köszön el a szombathelyi Savaria mozi 2022. October 10. 16:59 , és az épületben lévő, vállalkozásban működő kávézó is.

Az állam leállított A rezsicsökkentés fenntartása viszi el az útépítésekre szánt ezermilliárdokat 2022. September 16. 16:16 minden olyan beruházást, ahol még nem indult el a fizikai kivitelezés, köztük például a szombathelyi északkeleti elkerülő Egy darabig nem lesz északkeleti elkerülője Szombathelynek 2022. July 15. 07:21 és a kőszegi gyorsforgalmi út megépítése.

De a másodosztályban játszó Haladás stadionja mellett minden reggel locsolják a füvet.

Felhívtuk Gál Sándort, a Haladás Sportkomplexum igazgatóját. Aki most is azt mondta, hogy nem nyilatkozhat, forduljunk kérdéseinkkel a Nemzeti Sportközpontokhoz. Ezt meg is tettük, több kérdést küldtünk, ha válaszolnak, természetesen visszatérünk az ügyre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet