Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Így néz ki a szelektív hulladéksziget a szombathelyi Domus bevásárlóközpontnál

Csak egy hétvégi életkép.

"Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni. Sajnálom, hogy ennyi ember él ebben a városban" – írja a fotókhoz fűzött kísérőlevelében olvasónk.

Olvasói fotó

Valóban nem egyszerű a helyzet – tesszük hozzá csendesen.

Olvasói fotó

A szelektív gyűjtést a társasházas területeken a hulladékszigetekkel próbálják megoldani, a siker minimum kétséges. A szelektív kukákba ugyanis mindent beleszórnak az emberek, éppúgy, mint most a Domusnál. Ha megtelnek a kukák, akkor melléjük szórják le a hulladékot. Sok helyen a szolgáltató egy idő után inkább megszünteti a hulladékszigeteket, mint belebonyolódjon a szélmalomharcba, ebben a cikkünkben Februárban döntenek, hogy mi legyen a sokszor teleszemetelt szelektív hulladékszigetekkel Szombathelyen 2020. January 21. 07:53 megírtuk, hol szüntették meg a szigeteket és hol vannak még most is szelektív gyűjtők.

Olvasói fotó

A Kiskar utcai nagy parkolóban próbálkoztak a sziget áthelyezésével Hiába a próbálkozás, az új helyen is szétszemetelik a szelektív kukákat Szombathelyen 2018. May 18. 07:03 , de ez sem volt elég. Az Uránia udvarban például az állandó szemetelés miatt elvitték a kukákat, de az emberek azóta is odahordják a szemetet Elvitték a szelektív kukákat a szombathelyi Uránia-udvarból, de a lakók továbbra is hordják oda a szemetet 2018. June 13. 07:09 . Herényben két nap alatt teltek meg Két nap alatt csordultig telt a szelektív kuka Herényben 2019. August 11. 15:40 háztartási hulladékkal a szeletívgyűjtők, és a rossz példákat hosszan sorolhatnánk.

A közgyűlés várhatóan még ebben a hónapban megtárgyalja a témát Februárban döntenek, hogy mi legyen a sokszor teleszemetelt szelektív hulladékszigetekkel Szombathelyen 2020. January 21. 07:53 .

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra