Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az MSZP nem akar bányákat Vas megyében

Írják közleményükben, arra reagálva, hogy a minisztérium a szénbányák megnyitását tervezi.

Sajtóközlemény

A mai napon a Magyar Szocialista Párt Vas Megyei Szervezete is értesült róla, hogy a Fejlesztési Minisztérium szerint megoldást jelentene az energiaárak csökkentésére, ha újra megnyitnák a szénbányákat. Az MSZP Vas Megyei Szervezete továbbra is tiltakozik minden Vas megyei új bányászati tevékenység beindítása ellen.

Megyénkben a toronyi lignitbánya újranyitása eddig is hatalmas tiltakozást váltott ki.

Határozottan tiltakozzunk az új felszíni fejtés megkezdésének előkészítése ellen, tekintettel a környezeti károkra és a kitermelés hosszú távú következményeire.

Az MSZP Vas Megyei Szervezete továbbra is a megújuló energiaforrások arányának növekedését támogatja, ami a lakossággal egyeztetve történhet csak meg.

Dr. Nemény András országgyűlési képviselő
Dr. Ipkovich György országgyűlési képviselő
Dr. Czeglédy Csaba MSZP-SZTKE frakcióvezető

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra