A szombathelyi Weöres Sándor Színházban már kérik a maszkot

Védelmi intézkedéseket vezetnek be a járvány újbóli erősödése miatt.

A Weöres Sándor Színház hivatalos Facebook-oldalán jelentették be, hogy a járvány erősödése miatt védelmi intézkedéseket vezetnek be, a nézők és a dolgozók védelme érdekében. Ezek az alábbiak:

 • Az előadásokat egészségesen, tünetmentesen látogassák. Amennyiben betegség miatt nem tudnak részt venni a bérletes előadáson, a Közönségszolgálati és Jegyirodában telefonon kérhetik a bérlet cseréjét.
 • Az előadások látogatásakor javasolják a szájat és orrot eltakaró maszk használatát. Amennyiben az előadásra úgy érkeznek, hogy nincs Önöknél maszk, az információs pultnál ingyenesen biztosítanak Önöknek.
 • Belépéskor és az épületben tartózkodáskor kérik, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Covid 19