Szinte az összes nagy nevet bezsákolta a SopronFest

Láthatóan nagyot akarnak gurítani a Volt Fesztivál utódján. Megjelent a részletes program.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Mégiscsak lesz fesztivál Sopronban, és nem is kispályás 2022. December 02. 20:32 , megszűnik Sopronban a Volt Fesztivál, viszont nagy aggodalomra nincs ok, mert elindul a SopronFest.

A szervezők úgy gondolták, az időponttal beelőznek mindenkit a fesztiválszezonban, és már április 22-én elindítják a programsorozatot.

A fesztivál ideje alatt sok kulturális program lesz magában a városban is
Pixabay.com

Kétségkívül van némi kockázat az időjárást tekintve, viszont így sikerült behozni gyakorlatilag az összes hazai nagyágyút.

Így április utolsó hetében a Lővér Kempingben ott lesz a teljesség igénye nélkül:

Azahriah, Dzsúdló, a Quimby, a Carson Coma, Krúbi, a Halott Pénz, Beton.Hofi, a Wellhello, Majka, a Tankcsapda, ByeAlex és a Slepp, a Punnany Massif, a Margaret Island.

Kétségkívül impresszív a lista.

A rendezvény honlapjára időközben felkerült a részletes, helyszínekre bontott program, amelyből kiderül, hogy a két soproni születésű főszerkesztő, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, hogyan képzeli az „újfajta fesztivált” , amely „ a város értékeire, a helyiek büszkeségeire épül” .

A napijegyeket 13 ezer forintért, a háromnapos bérletet 33 ezer forintért árulják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra