Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az LMP üdvözli a szombathelyi kisközösségek támogatását - Közlemény

Szombathely Kulturális és Sport Bizottsága a héten döntött arról, hogy a város feladat-ellátási megállapodást kössön három olyan civil szervezettel, melyek egy-egy városrészi kisközösség életben tartásáért eddig is sokat tettek. A kisközösségeket támogató Lehet Más a Politika üdvözli a döntést.

A Herényi és a Zanati Kulturális, valamint a Derkovits Városrészért egyesületek után további három városrészi civil szervezettel fog várhatóan Szombathely feladat-megállapodási szerződést kötni. A Gyöngyöshermán-Szentkirályi Polgári Kör, valamint a Joskar-Ola Lakótelepért Alapítvány mellett, az LMP javaslatára ezentúl a Petőfi Telepért Egyesület is a várossal kötött külön megállapodással látja el feladatait.

Az LMP üdvözli a kezdeményezést, hiszen a fenti civil szervezetek évek óta magas szinten látják el vállalt feladataikat és tartják életben a városrészi kisközösségeket. A Lehet Más a Politika szerint fontos a helyi kezdeményezések támogatása és a kisközösségi kultúra védelme, ezért minden olyan kezdeményezés mellé állunk a jövőben is, amely ezen értékek megóvását, illetve a helyi közösségek megerősítést jelenti.

Szombathely, 2011. március 29.

Lehet Más a Politika (LMP) Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra