Szombathelyi a legszebb nemzeti trafik

Ha Önnek mégis más a véleménye, látott már csinosabb küllemű épületben létesülendő nemzeti szívodát és nyalodát, nosza fotózza le, és küldje el nekünk!

A tiszavirág életű szombathelyi Rétesházból Rétes, ahogy nagymamáink készítették 2010. February 15. 21:33 nemzeti szivoda és nyaloda lesz - mindenki értesülhet erről, akinek a Szent Flórián körút sarkán akad dolga.

Dicsérjük meg, merthogy véleményünk szerint ennél jobb küllemmű épületben el sem lehet képzelni egy új trafikot.

Nagyanyáink örökségéből így lesz nagyapáink "átka"

Dohánybolt nyílik a Rétesház helyén
Dohánybolt nyílik a Rétesház helyén
Bonyhádi Zoltán

Na jó, ne túlozzunk, nem is kell ezt a kis szösszenetet úgy mellre szívni. Főként, hogy ma van a dohányzás elleni küzdelem világnapja, ezért is reklámozunk ingyenbe ezt a trafikot, mert a nemzeti színű, a honért lihegő tüdőre és hörgőkre bizonyára teljességgel ártalmatlan lesz majd az itt beszerezhető dohány. (Meg hát megoszlanak a vélemények a rétes egészséges voltáról is.)

Dohánybolt nyílik a Rétesház helyén
Mindez távolból
Bonyhádi Zoltán

Mi örülünk a magyar dohánylobbinak, ahogy pártoljuk az otthoni pálinkafőzést, a disznózsíros-pörköltes nemzeti gasztrokultúra kormányszintű propagálását is. Valamibe meg meg kell halni, nem? Rákban vagy érrendszeri betegségben, nem mindegy? De legalább nemzeti módon: magyar bagós magyar oligarcháért döglik (meg).

Helyben is jó enni
A múlt
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Rogán munkatársának testvére öt dohányboltot kapott

Folytatjuk kutatásunkat a dohánykoncesszió szombathelyi nyertesei után. Van meglepetés.

A kiválasztottak – Ők mérgezhetnek dohánnyal

Őrző-védő kamara vezetője, kick-boxer a dohánykoncesszió szombathelyi nyertesei között.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény