Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új mese a szombathelyi író tollából: Jön Fülöp, a strucc, aki Savariába hívja kalandozni a gyerekeket

Egy kalandos és izgalmas mese Szombathelyről, nem csak szombathelyi gyereknek.

Ezt is megértük! Online könyvbemutatót tart május 10-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a szombathelyi meseíró, Kőszegi-Arbeiter Anita, akinek két tavalyi művét, A főhős te vagy: Abigél ​és Andris születésnapi nyomozását Tudta, hogy temérdek művet publikáltak a vasi írók 2019-ben? – V. rész 2020. March 01. 11:31 és a Csenge tündérkertje: a tündérpalotát Tudta, hogy temérdek művet publikáltak a vasi írók 2019-ben? – IV. rész 2020. February 23. 16:07 mi is bemutattuk év eleji cikksorozatunkban.

Új könyve a Fülöp, a strucc savariai kalandjai címet kapta és egy igazán kalandos, izgalmas mese lesz Szombathelyről, de nem csak szombathelyi gyereknek. A leírás szerint Fülöp nem csak egy egyszerű strucc. Nem ám, ő bizony Vas megye címerállata! Na de hogyan is került bele pont ő a címerbe? Erre a kérdésre keresi a választ Fülöp is, az írónő pedig a mesekönyvvel nyomozásra hívja a gyerekeket is, hogy együtt derítsék ki a rejtélyt.

Kőszegi-Arbeiter Anita

Kőszegi-Arbeiter Anita, a mese írója kalauzol el titeket Fülöp világába egy különleges online könyvbemutatóval, és Kassai Anita egy Papírszínház előadással vezet végig a városon, hogy kiderüljön, mi köze a struccnak Szombathelyhez? Mindezt a Facebookon.

Online könyvbemutató: Fülöp, a strucc savariai kalandjai

Art event in Szombathely, Hungary by Fülöp, a strucc savariai kalandjai and 2 others on Sunday, May 10 20205 posts in the discussion.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra