Újabb fotók az emlékműdombi vaddisznóról, ideje lenne nevet adni neki

Vagy ez egy másik állat?

„Én már március 19-én este 20:00-kor megláttam és leadtam a drótot Facebookon” – írja levelében olvasónk, és fotókat mellékel az üzenethez.

Ebből kiderül, hogy egy csütörtöki írásunkról Állati! Vaddisznót láttak csütörtökön Szombathelyen 2023. April 06. 14:48 van szó, hogy Szombathelyen a Bagolyvár dombján egy vaddisznó turkálgatott nyugodtan, miközben a túloldalon gyalogosok és kerékpárosok közlekedtek.

Olvasónktól pontos helyszínt is kaptunk.
Olvasói fotó

Olvasónk fotója is Bagolyvárnál, az Emlékmű-dombon készült, és ezen is egy jókora állat látható. Hogy ugyanarról a vadról van-e szó, azt nem tudjuk eldönteni, az biztos, hogy a jelenség nem új.

Ha ugyanaz az állat, ideje lenne nevet adni neki.
Olvasói fotó

Már tavaly májusban is közzétettünk egy videót, amely a Csónakázótónál legelésző vaddisznót örökített meg.

Ez a felvétel tavaly májusban készült, néhány száz méterre a mostani fotóktól

Akkor megszólt az ügyben az érintett vadásztársaság vezetője, aki egyrészt arról beszélt, hogy miért nem olyan egyszerű egyszerű az állatok befogása, és azt megtudtuk Vaddisznó riogat a szombathelyi Csónakázótó környékén 2022. May 10. 07:30 , hogy az állatok valószínűleg az oladi kiskertektől járnak be a városnak azon részébe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem