Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Ungár képviselő szeretne lenni, Biden pedig már elnök

Ilyen volt ez a hét, rosszabb is lehetett volna.

Mindenféle vírusos hírekkel így visszatekintve nem sokkolnánk a nyájas olvasókat, azok ugyanis napra-nap már a könyökükön jöhetnek ki. Ezzel kelünk és fekszünk ugyanis sajnálatosan, ami nem a mi hibánk, maximum a teremtőé. És ennyi elég is nyitánynak.

Helyette örvendjünk elsőként annak, hogy Ungár Péter Ungár Péter már hivatalosan is Szombathely országgyűlési képviselője szeretne lenni 2020. November 04. 13:54 már hivatalosan is Szombathely országgyűlési képviselője szeretne lenni. Szombathely olyan város, ahol egy LMP-s jelölt legyőzheti a Fidesz jelöltjét - mondta Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke a szombathelyi Fő téren, ahol Ungár Péterrel közösen tartott sajtótájékoztatót.

Ungár Péter sajtótájékoztató
Kiss Tamás

Nem tartozik szorosan ide, de ezen a héten történt az is, hogy megkezdődött a szombathelyi fegyveres Megkezdődött a szombathelyi fegyveres dohányboltrabló, egykori halálraítélt pere 2020. November 06. 14:40 dohányboltrabló, egykori halálraítélt pere. Delikát, főleg úgy, hogy a Szombathelyen álnéven élő férfi ismerőseinek azt hazudta, hogy 21 éves korában meghalt a kislánya, pedig ő maga kínzott és ölt meg akkor egy gyereket.

Képek a szombathelyi trafikrablásról
Forrás: police

Most zárult le a TI Magyarország 8. oknyomozó újságírói mentorprogramja Lezárult a TI Magyarország 8. oknyomozó újságírói mentorprogramja 2020. November 06. 20:34 , amelyen lapunk is részt vett, mert a független és kritikus sajtó kiemelkedően fontos szerepet tölt be a demokrácia hatékony működésében, és a mentorprogram ahhoz kíván hozzájárulni, hogy a fiatal generáció tagjai elismert újságírókkal együtt dolgozva szerezhessenek tapasztalatot a szakma egyik legfontosabb területén, az oknyomozó újságírásban.

Lezárult a TI Magyarország 8. oknyomozó újságírói mentorprogramja
Transparency Magyarország

Beszélgettünk egy jót Szombathely polgármesterével “Most jön az érzékeny rendszerek átalakítása” - évértékelő Nemény Andrással 2020. November 05. 07:31 , Nemény Andrással is, aki szerint: “Most jön az érzékeny rendszerek átalakítása”. - A szombathelyi polgármester nagyvárost vezet ellenzéki pozícióból, láthatóan szövetségben Budapesttel. Ő elégedett az elmúlt egy év munkájával, mi pedig belekérdeztünk az érzékenyebb ügyekbe.

Nemény András interjú (2020.10.27.)
Kiss Tamás

Vajon miért mindig egy kocsmában kezdődtek Vajon miért mindig egy kocsmában kezdődtek a politikai változások? 2020. November 04. 17:16 a politikai változások? - tettük fel a kérdést, miközben Kozma Gáborral, a rendszerváltás egyik legaktívabb szombathelyi alakjával jártuk be a város ikonikus helyszíneit. A Petőfi utca és a Március 15. tér sarkán álló egykori Keringő presszóról megtudhattuk, hogy itt szerkesztették az ellenzék programját az Éhen Gyula Kör, a FIDESZ, az MDF és az SZDSZ tagjai. És még sok mást is, természetesen.

Rendszerváltó séta
Kiss Tamás

Átadták a vásárcsarnokot, de nem mindenki elégedett Nem mindenki elégedett a felújított vásárcsarnokkal 2020. November 05. 15:56 vele. Mi is kimentünk, hogy körbenézzünk, és persze, hogy megkérdezzük a termelőket és kereskedőket, elégedettek-e a felújítással. Legtöbbjüknek tetszik az új csarnok, de a felújítás nem aratott osztatlan sikert.

Megnyitott a piac kettes csarnoka borítókép
Kiss Tamás

Míg mi a piacunkat nézegettük, Amerika elnököt választott, aminek rögvest levontuk a tanulságait Az amerikai elnökválasztás tanulságai magyar szemmel 2020. November 05. 11:33 . Messze van, más a politikai kultúra, de sok mindenre figyelmeztet, ami most ott történik.

Donald Trump kampánykörúton
Twitter/Donald Trump

Aztán Biden nyert Eldőlt: Biden az Egyesült Államok elnöke 2020. November 07. 17:57 persze, vagy nem is annyira persze. Az USA következő elnöke az eddigi legidősebbként kezdi meg terminusát: Biden beiktatása előtt már betölti a 78. életévét. Vérprofi politikus, egész életét a politikában töltötte. Pennsylvaniában született, 1942. november 20.-án. 1972-től kezdve több mint három évtizeden keresztül Delaware állam szenátoraként, a kongresszus felsőházában tevékenykedett, hatszor választották újra.

Joe Biden
Wikipédia

S hogy hazai vizeken zárjunk, emlékezzünk meg arról, hogy Kőszegen fogták el Videó - Kőszegen fogták el a készenlétisek a kegyetlen gyilkost 2020. November 06. 15:20 a készenlétisek a kegyetlen gyilkost. Juj.

Kőszegi elfogás
Police.hu

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely