Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ungár heti gyors: Balázsy Péter alkalmatlan arra, hogy polgármester legyen

Ungár szerint mivel Balázsy nem áll ki vitázni, nem tiszteli meg a szombathelyieket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ungár Péter az LMP országgyűlési képviselője nem várt jövő hétig, hanem pénteken mondta el, hogy ezúttal mit gondol Balázsy Péterről: továbbra is érthetetlen, hogy Balázsy nem mond le a jegyzőségéről.

Ezáltal összeférhetetlen módon foglalkoztatja azokat, akik a választás tisztaságáért felelnek. Azzal pedig, hogy Balázsy nem áll ki vitázni Szombathelyi polgármester-választás: Nemény és Kocka már biztos, hogy vitázik, most Balázsy válaszára várnak 2019. September 02. 19:44 a többi jelölttel, nem tiszteli meg a szombathelyieket.

Ungár Péter sajtótájékoztató
Varga Mátyás (telefonos kép)

Jelenleg Szombathelyen a fideszes városvezetés szétesett, ugyanis a párttal szemben indul három korábban Fidesz által támogatott alpolgármester. Molnár Miklós, Koczka Tibor és Marton Zsolt a Pro Savaria Egyesület jelöltjeiként indulnak.

Balázsy ebben a jobb oldali káoszban nem áll ki vitázni, ez pedig Ungár szerint azt mutatja, hogy míg Nemény András alkalmas, addig Balázsy Péter alkalmatlan arra, hogy polgármester lehessen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra