Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ungár heti gyors: ha Balázsy Péter nem áll ki vitázni, akkor gyáva

Szerinte Balázsy nincs tisztában az ellenzéki szó jelentésével és szinte semmiről se tudjuk, hogy mit gondol.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az önkormányzati választások közeledtével a mai, pénteki napon is sajtótájékoztatót tartott Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője. Lapunk értesülése szerint a jövő héten is hallhatunk még az általa hibásnak tartott dolgokról. Érthető, hiszen pontosan egy hónap múlva lesznek az önkormányzati választások. A tájékoztató elején Ungár bemutatta a fővárosi Fideszes plakát szombathelyi Szombathelyen megalkották a budapesti bohócos plakát ellentétét 2019. September 10. 14:00 megfelelőjét.

Ungár elmondta, hogy a médiában korábban megjelent információk szerint a jelenlegi fideszes egyéni jelöltek egymásra becsmérlő szavakat használtak, továbbá közpénzek elsikkasztásával vádolta meg azt a pártot amelynek jelöltje. A jelöltek és Balázsy Péter, aki elvileg ennek a csapatnak a főnöke, rendkívül kevés dologban értenek egyet. Továbbra sem tudjuk, hogy ha Balázsy mit gondol Jordán Tamás díszpolgári címéről. Vajon visszavonja, ha megnyeri a választást?

Ungár Péter a fővárosi plakát szombathelyi változatával
Varga Mátyás

Nem tudjuk hogy mi a véleménye: a víztoronyról, és a hozzá kapcsolódó furcsaságokról, valamint arról hogy bár tegnap mást állítottak, Hende Csaba leszavazta azt az Ungár által benyújtott javaslatot, amely lehetővé tette volna Szombathely számára, hogy elektromos buszokat hozzanak ide. Szombathely nem cirkusz! Nem arról szól hogy a Fidesz jelöltjei egymást kritizálva, és becsmérelve kitalálják hogy mi legyen Szombathelyen.

Balázsy azt mondta hogy nem áll ki vitázni, mert két ellenzéki jelölt van. Aki szerint a Fidesz korábbi és jelenlegi alpolgármestere ellenzéki lenne, az nem ismeri az ellenzéki szó definícióját. Ha az a meghatározása a szónak, hogy az ellenzéki, aki összeveszett Hende Csabával a Fideszben, akkor Orbán Viktor, a kormány és a Fidesz vezetőségének nagy része is ellenzékinek számít. Amennyiben Balázsy nem áll ki vitázni az egyetlen ellenzéki jelölttel, Nemény Andrással, akkor gyáva, férfiatlan és alkalmatlan.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra