Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Ungár Péter: Hende Csaba reménytelenül küzd a számokkal

Az LMP-s képviselő és képviselőjelölt közleményben reagál Hende kijelentéseire.

Közlemény

Hende Csaba egy mai posztjában arra hivatkozva, hogy „a számok makacs dolgok” próbálja kétségbeesetten bizonyítani, hogy a kormány valójában a tenyerén hordozza Szombathelyt.

A számok valóban makacs dolgok, ezért fontos újra rögzíteni: Szombathelytől milliárdokat vont el a kormány az elmúlt másfél évben, majd nulla forint szabad felhasználású kompenzációt kapott, miközben Győr, Székesfehérvár, Zalaegerszeg vagy Sopron milliárdokat.

Hende Csaba láthatóan teljesen félreértelmezi a képviselői munkát: amikor meg kéne szólalni a város érdekében, akkor lapít, amikor nem kéne semmit mondani, akkor mindennél hangosabban dicséri saját magát.

Szombathelynek egy olyan képviselőre van szüksége, aki akkor hangos, amikor küzdeni kell a város érdekeiért, és nem akkor, amikor magyarázkodni. Hende Csaba nem védte meg a szombathelyi emberek pénzét, de ahogy közeledik a választás mindent megtesz, hogy megvédje a saját pozícióját. Ebből is látszik, hogy Hende Csaba nem a szombathelyieket, csak saját magát képviseli.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Vélemény