Ungár Péter: Hende Csaba reménytelenül küzd a számokkal

Az LMP-s képviselő és képviselőjelölt közleményben reagál Hende kijelentéseire.

Közlemény

Hende Csaba egy mai posztjában arra hivatkozva, hogy „a számok makacs dolgok” próbálja kétségbeesetten bizonyítani, hogy a kormány valójában a tenyerén hordozza Szombathelyt.

A számok valóban makacs dolgok, ezért fontos újra rögzíteni: Szombathelytől milliárdokat vont el a kormány az elmúlt másfél évben, majd nulla forint szabad felhasználású kompenzációt kapott, miközben Győr, Székesfehérvár, Zalaegerszeg vagy Sopron milliárdokat.

Hende Csaba láthatóan teljesen félreértelmezi a képviselői munkát: amikor meg kéne szólalni a város érdekében, akkor lapít, amikor nem kéne semmit mondani, akkor mindennél hangosabban dicséri saját magát.

Szombathelynek egy olyan képviselőre van szüksége, aki akkor hangos, amikor küzdeni kell a város érdekeiért, és nem akkor, amikor magyarázkodni. Hende Csaba nem védte meg a szombathelyi emberek pénzét, de ahogy közeledik a választás mindent megtesz, hogy megvédje a saját pozícióját. Ebből is látszik, hogy Hende Csaba nem a szombathelyieket, csak saját magát képviseli.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Vélemény