Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár Péter: Hende Csaba reménytelenül küzd a számokkal

Az LMP-s képviselő és képviselőjelölt közleményben reagál Hende kijelentéseire.

Közlemény

Hende Csaba egy mai posztjában arra hivatkozva, hogy „a számok makacs dolgok” próbálja kétségbeesetten bizonyítani, hogy a kormány valójában a tenyerén hordozza Szombathelyt.

A számok valóban makacs dolgok, ezért fontos újra rögzíteni: Szombathelytől milliárdokat vont el a kormány az elmúlt másfél évben, majd nulla forint szabad felhasználású kompenzációt kapott, miközben Győr, Székesfehérvár, Zalaegerszeg vagy Sopron milliárdokat.

Hende Csaba láthatóan teljesen félreértelmezi a képviselői munkát: amikor meg kéne szólalni a város érdekében, akkor lapít, amikor nem kéne semmit mondani, akkor mindennél hangosabban dicséri saját magát.

Szombathelynek egy olyan képviselőre van szüksége, aki akkor hangos, amikor küzdeni kell a város érdekeiért, és nem akkor, amikor magyarázkodni. Hende Csaba nem védte meg a szombathelyi emberek pénzét, de ahogy közeledik a választás mindent megtesz, hogy megvédje a saját pozícióját. Ebből is látszik, hogy Hende Csaba nem a szombathelyieket, csak saját magát képviseli.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Vélemény