Ungár Péter már tippeket is ad Balázsynak, hogy mivel bújjon ki a polgármester-jelölti vita alól

És persze megpróbálja ismét rábírni a vitára, vagy hogy bizonyos kérdésekben legalább fejtse ki az álláspontját.

Ezért egy újabb közleményt fogalmazott meg:

Balázsy Péter reakciója az ismételt vitafelkérésre: ciripelnek a kabócák

Tegnap az egyik Fideszes polgármester-jelölt Balázsy Péter kifejtette, hogy még nincs programja, amely alapján kérné a szombathelyiek felhatalmazását. Így érthető miért próbál a logika alapvető szabályai, a polgári értékek és az elvárható demokratikus minimumot fölrúgva Bátor Sir Robinként menekülni a vita elől vetélytársával, Nemény Andrással szemben. Eddigi magyarázkodása az volt, hogy a háromszereplős vita megerőltető, vagy furcsa, vagy mindegy is, de valamilyen.

Ez a képzeletbeli akadály tegnap elhárult: a Fidesz korábbi listavezetőjének, Koczka Tibornak, bejelentése alapján lehetőség nyílt Nemény Andrással kétszemélyes vitára. Várjuk Balázsy Péter reakcióját most miért futamodik meg, mi legyen a nehezen kiötlött ok, amiért nem hajlandó kiállni. Addig is baráti segítségem fölajánlom a magyarázkodásban: lehetne hivatkozni az időjárásra, arra, hogy nem jut így elég ideje szelfizni vagy mondjuk, hogy Hende Csaba/Kósa Lajos nem engedi.

A lényeg: ameddig Balázsy Péter sunnyog, addig a szombathelyiek nem tudják álláspontját lényegi kérdésekben. Többszöri felszólításra sem tudja összeszedni a bátorságot, hogy karakánul válaszoljon a következő kérdésekre:

• Pártársaihoz hasonlóan visszavonná-e Balázsy Jordán Tamás díszpolgári címét?
o Igen
o Nem

• Egyetért a Fidesz képviselő-jelöltjével abban, hogy aki elvált az kevésbé alkalmas közfeladat ellátására?
o Igen
o Nem

• Hajlandó-e kiállni vitázni Nemény Andrással?
o Igen
o Nem

Szombathely többet érdemel, mint a sunnyogás, a gyávaság és a magyarázkodás keveréke. Szombathely nem cirkusz!

Ungár Péter

országgyűlési képviselő, LMP

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019