A kormánymédia szerint Koczka Tibor visszalép Nemény András javára, Koczka ezt lapunknak cáfolta

A független polgármester-jelölt szerint Szombathelyen nem a baloldal, hanem a jobboldal megosztott.

Egyezség születhetett a szombathelyi ellenzék jelöltjei között: a jobbikos támogatású, magát eddig konzervatív jelöltként feltüntető Koczka Tibor a megállapodás értelmében várhatóan visszalép a szocialista Nemény András javára

- írja szombat esti cikkében a kormányközeli Magyar Nemzet Online.

A lap szombathelyi forrásokra hivatkozik, és azt írja, Koczka célja, hogy konzervatív szavazókat zavarjon össze.

Koczka Tibor
Szilágyi József (telefonos fotó)

A cikk megjelenése után Koczka Tibor lapunkkal közölte, hogy az állítás nem igaz, nem lép vissza a polgármester-jelöltségtől. Ismét kijelentette, hogy konzervatív, jobboldali politikusnak tartja magát, és azt kéri, senki se próbálja besorolni őt sehová.

Megjegyezte, tudja, hogy a Fidesz azt állítja, Szombathelyen az ellenzéken belül van szakadás, de Kocka szerint nem a baloldal, hanem a jobboldal megosztott a vasi megyeszékhelyen.

Koczka Tibor 2010-ben jutott a közgyűlésbe a Fidesz színeiben, ahol alpolgármesternek is megválasztották. Az utóbbi egy évben aztángolyamatosan szorult ki a Fidesz vezetéséből, és nyíltan szakított a kormánypárttal, amikor képviselőjelöltként majd polgármester-jelöltként is elindult nem csak a baloldal, de a Fidesz jelöltjeivel is szemben. Nemrég interjúban beszélt Koczka Tibor: Az elmúlt négy és fél évben sem volt idilli béke a városvezetésen belül 2019. September 08. 11:36 szakításának okairól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019