Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eltorlaszolták az akadálymentesítettnek hirdetett szombathelyi szavazókör bejáratát

Az indoklás szerint azért, mert balesetveszélyes. Az Éljen Szombathely képviselőjelöltjének közleménye.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

György István Péter, az Éljen Szombathely választási szövetség 1. számú választókerületi képviselője küldte az alábbi fotókat és közleményt.

Közlemény

2019. október 13-án önkormányzati választások lesznek. Az Éljen Szombathely! 1. vk. képviselőjelöltjeként - és herényi polgárként is - nagyon sajnálatosnak és elfogadhatatlannak tartom, hogy a valasztas.hu honlapon az akadálymentesített szavazókörként megjelölt Szombathely, Szent Imre herceg u. 168. (Herényiek Háza) szavazókör mozgássérültek részére biztosított bejárata hónapok óta el van torlaszolva.

György István Péter

A helyzettel kapcsolatban megkerestem a házat üzemeltető egyesületet, ahonnan azt a tájékoztatást kaptam, hogy az akadálymentesített bejáratnál levő díszburkolat kimozdult a helyéből és az esetleges balesetek elkerülése érdekében a tőlük elvárható, közvetlen intézkedést megtették. A problémát az egyesület elnöke 2019.08.21-én írásban jelezte az önkormányzat felé. Eddig válasz a megkeresésükre nem érkezett. A probléma jelenleg is fennáll.

Őszintén sajnálom, hogy az önkormányzat, annak illetékes osztálya, a körzet képviselője nem követ el mindent azért, hogy az önkormányzati választás során, a sérült, rokkant emberek esélyegyenlősége biztosítva legyen és az akadálymentesített bejáratot igénybe tudják venni !

György István Péter

A választásig még néhány nap hátra van. Bízom abban, hogy a jelzett probléma október 13-ig megoldódik és a sérült, rokkant emberek az akadálymentesített bejáraton keresztül juthatnak be a szavazóhelyiségbe!

Szombathely, 2019. október 1.

György István Péter
Éljen Szombathely!
1.vk. képviselőjelölt

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra