Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Véget ér egy korszak Kőszegen

Lakópark épül a kőszegiek egyik kedvenc szánkózóhelyén.

„Egy szánkópálya és egy sportpálya végnapjai... Kőszegen minden domb szánkópálya, de nem minden szánkópálya domb. /mi/ Így voltak ezzel már dédszüleink is, hisz egy jó kis szánkózáshoz nem kellet más mint hó, szánkó és egy lejtő” – kezdi Facebook-posztját az Összefogás Kőszegért Egyesület.

A nosztalgikus hangulat pedig azért kapta el őket, mert hétvégén „lubickoltunk” a hóban. „Lubickoltunk” a hóban January 17. 11:20 Előkerültek a szánkók és gyerekzsivajtól volt hangos Szombathelyen kívül Kőszeg is, ahol viszont lehet, hogy most szánkóztak utoljára az egyik legnépszerűbb dombon.

Facebook/Összefogás Kőszegért Egyesület

Mint az egyesület is írja, sok híres és hírhedt szánkópálya volt, illetve van még most is Kőszegen. Ott van például a Szultán-dombi, a leánykollégium oldala, a várjátszótér és nem utolsósorban sokak kedvence, a lakótelepi, vagyis az egykori Gyermekfalu lejtője.

Hétvégén nem csak a szombathelyiek, Kimaxoljuk a havat, ki tudja, mikor látunk legközelebb? January 17. 19:24 hanem a kőszegiek is élvezték a havat, sokan voltak a lakótelepi dombon. Kicsik és nagyok is, vidám kacagástól lett hangos a lakótelep kis dombja.

Facebook/Összefogás Kőszegért Egyesület

„A szülők azonban már tudják, hogy kedvenc téli sportpályájuk és a mellette álló nyári kosárlabda pálya is hamarosan megszűnik, helyüket a Juhar Lakópark veszi át... Hiányozni fog mindkettő” – zárták posztjukat a kőszegiek nevében is.

Facebook/Összefogás Kőszegért Egyesület
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra