Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Csónakázótóhoz, a Parkerdőbe, az Emlékmű környékére is ingyenes wifit ígér a szombathelyi városvezetés

Már hat éve működik a városi wifi, de nem túl sok helyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem tudjuk, olvasóink közül hányan próbálták már ki az önkormányzati ingyenes wifit, pedig 2014 óta működik. Kezdetben csak a Fő téren és környékén, aztán egyre több helyszínen vált elérhetővé.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Persze, ez a lehetőség főleg gyors információkeresésre, kapcsolattartásra, esetleg ügyintézésre alkalmas.

Egyre távolabb a központtól

Az ingyen wifi jelenleg elérhető:

Kültéri wifi: Fő tér, Mártírok tere, Uránia udvar, Savaria tér, Rákóczi Ferenc utca, Batthyány tér, Bejczy utca, Éhen Gyula tér, Történelmi témapark, Evangélikusok tere, Tófürdő, Műjégpálya, Domus üzletház

Itt is lesz wifi
Mészáros Zsolt

Beltéri wifi: Aréna Savaria, Sugár úti sportcsarnok, MMIK, Agora Savaria Filmszínház, Agora Művelődési és Sportház, Zeneiskola aulája, összes házi- és gyerekorvosi rendelő

A városvezetés ciklusprogramja szerint az alábbiakkal helyszíneken is elérhető lesz majd az önkormányzati wifi:

Csónakázótó, Sportliget, Kalandváros, Egyetem épületei, Emlékmű, Szent Márton templom, Ady tér, Berzsenyi Könyvtár, Vásárcsarnok, Parkerdő (sütöde rész).

Töltőállomások is lesznek

De hiába az ingyen wifi, ha a mobilunk lemerül. A ciklusprogramban ezért terveznek okos padokat, okos buszvárókat, és infokommunikációs pultokat, ahol tölteni is tudjuk a telefonokat. Plusz az önkormányzati intézmények ügyféltermében is lehetőség lesz töltésre.

A városvezetés ciklusprogramja kapcsán eddig a digitális közlekedési rendszerről Okostelefonon jön majd az infó, hol van zsúfoltság, dugó, üres parkolóhely Szombathelyen May 03. 12:14 , és a városban élők lélekszámának változásáról Kíváncsi arra, hogy mikor élt a legtöbb szombathelyi? May 07. 19:18 írtunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tech

Hirdetés