A Csónakázótóhoz, a Parkerdőbe, az Emlékmű környékére is ingyenes wifit ígér a szombathelyi városvezetés

Már hat éve működik a városi wifi, de nem túl sok helyen.

Nem tudjuk, olvasóink közül hányan próbálták már ki az önkormányzati ingyenes wifit, pedig 2014 óta működik. Kezdetben csak a Fő téren és környékén, aztán egyre több helyszínen vált elérhetővé.

Persze, ez a lehetőség főleg gyors információkeresésre, kapcsolattartásra, esetleg ügyintézésre alkalmas.

Egyre távolabb a központtól

Az ingyen wifi jelenleg elérhető:

Kültéri wifi: Fő tér, Mártírok tere, Uránia udvar, Savaria tér, Rákóczi Ferenc utca, Batthyány tér, Bejczy utca, Éhen Gyula tér, Történelmi témapark, Evangélikusok tere, Tófürdő, Műjégpálya, Domus üzletház

Itt is lesz wifi
Mészáros Zsolt

Beltéri wifi: Aréna Savaria, Sugár úti sportcsarnok, MMIK, Agora Savaria Filmszínház, Agora Művelődési és Sportház, Zeneiskola aulája, összes házi- és gyerekorvosi rendelő

A városvezetés ciklusprogramja szerint az alábbiakkal helyszíneken is elérhető lesz majd az önkormányzati wifi:

Csónakázótó, Sportliget, Kalandváros, Egyetem épületei, Emlékmű, Szent Márton templom, Ady tér, Berzsenyi Könyvtár, Vásárcsarnok, Parkerdő (sütöde rész).

Töltőállomások is lesznek

De hiába az ingyen wifi, ha a mobilunk lemerül. A ciklusprogramban ezért terveznek okos padokat, okos buszvárókat, és infokommunikációs pultokat, ahol tölteni is tudjuk a telefonokat. Plusz az önkormányzati intézmények ügyféltermében is lehetőség lesz töltésre.

A városvezetés ciklusprogramja kapcsán eddig a digitális közlekedési rendszerről Okostelefonon jön majd az infó, hol van zsúfoltság, dugó, üres parkolóhely Szombathelyen 2020. May 03. 12:14 , és a városban élők lélekszámának változásáról Kíváncsi arra, hogy mikor élt a legtöbb szombathelyi? 2020. May 07. 19:18 írtunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech

Tovább az oldalra