Dr. Lenkei Gábor szcientológiáról, vitaminokról, szabad választásról

 
 

Dr. Lenkei Gábor szcientológiáról, vitaminokról, szabad választásról

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Dr. Lenkei Gábor szcientológiáról, vitaminokról, szabad választásról

Tisztelt Nyugat.hu! Kedves Olvasók!

Lenkei Gábor vagyok, orvos. Célom, hogy Magyarországon létrehozzunk egy Új Egészségkultúrát, amelynek eredménye egy egészséges, boldog és termelékeny Magyarország, ahol jó élni.
A hangsúlyt az egészség megőrzésére, a betegségek megelőzésére helyeztem.

Igen, vallásom szerint Szcientológus vagyok.

Azt gondolom azonban, hogy a vitaminokkal kapcsolatos tudományos tényekhez ennek semmi köze.

A vitaminok jótékony élettani hatását Szent-Györgyi Albert és más Nobel díjasok, valamint rengeteg további kutató bizonyította, és tette közzé. 30 oldalt tesz ki azon tudományos cikkek címeinek mennyisége, amit pusztán a könyvem állításainak alátámasztására, a könyv végébe foglaltam. A könyvet most nem nevezem meg, ez nem a reklám helye. De alátámasztja az a több tízezer visszajelzés is, amit vitaminfogyasztóktól kaptam.

Nem gondolom, hogy akár a trappista sajt, akár a pezsgő fogyasztása vagy népszerűsége bárkiben is vallási kérdéseket vetne fel, holott mindkettőt keresztény szerzetesek fedezték fel.

Miért találhatóak meg a boltjainkban meg L. Ron Hubbard írásai?

Az általam is nagyon nagyra becsült Magyar Imre professzor úr belgyógyászati tankönyvének előszavában azt írja, hogy a betegségek 70-80 % úgynevezett pszichoszomatikus, azaz lelki eredetű. Sajnos aztán a tankönyvben ennek kezelésére, illetve megelőzésére vonatkozóan már nincs további utalás.

Tehát az egészségnek nem csak testi, de lelki oldala is van. A vitaminok jól rendben tartják a testet. De mit kezdünk a lélekkel?

Rengeteg mindent elolvastam, hogy útmutatást találjak az egészséges élethez, mind testileg, mind lelkileg. A test egyszerűbb volt, arról szól a könyvem. A lélek már keményebb dió. Én nem találtam hasznosabb, és közérthetőbb útmutatást, mint L. Ron Hubbard írásai. Ezért ajánlom.

Ezzel nem kell egyetérteni. Ez az én véleményem. Aki betért már hozzánk elmondhatja, hogy senkire sem próbáltuk sohasem rákényszeríteni. Mindenki maga döntheti el, mit választ.

Alapelvem: Tiszteletben tartani minden személy gondolati, lelkiismereti és döntési szabadságát.

Hasonlatos ez ahhoz, mint amikor elviszem a barátaimat egy olyan étterembe, ahol én már végigettem az étlapot. Ők valószínűleg megkérdezik "Gábor Te ismered a helyet, mit ajánlasz, mit válasszunk?" Ebben az esetben én azokat az ételeket ajánlanám, amelyek nekem a legjobban ízlettek, amiket én a legjobbnak találtam. Lehet, hogy ezek közül választanának, de természetesen meglenne a szabadságuk ahhoz, hogy bármi mást válasszanak tetszésük szerint.

Másfelől szeretem az embereket nagykorúnak tekinteni, akik bármilyen ajánlás mellett képesek meghozni a saját döntésüket. Nem hiszem, hogy egy ajánlás tényleges veszélyt jelent egy józan ítélőképességgel bíró ember számára. Kár lenne egy ilyennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amekkorával ténylegesen bír.

Szcientológus vagyok. Sosem titkoltam, hogy ne vádolhassanak vele, hogy titkolom, de sosem hivalkodtam vele.

Lenkei Gábor vagyok. A nevemet, az arcomat adtam a termékeimhez, ha megkérdik, a nevemet, az arcomat adom a vallásomhoz.

Az Önök választása mit és kinek hisznek el.

Tisztelettel
Lenkei Gábor

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés