11-től csucsu van! De tényleg? – Szavazzon!

Itt az esti kocsmazár, mit fog ezután csinálni a bulizni vágyó honpolgár? Nem mondjuk, kérdezzük.

Hétfőtől új időszak köszöntött be a magyar éjszakai életben a szórakozóhelyek 11 órai bezárásával. A vendéglátósok és a taxisok a bevételkieséstől tartanak, hiszen náluk ez a legforgalmasabb időszak, a bulizni járók pedig azon aggódnak, hogy most mégis mit fognak csinálni péntek esténként?

Az utolsó hétvégét sokan alaposan megtolták, feltöltődve kicsit a nehéz időszakra, a szombathelyi Végállomásban például vasárnap hajnalig tartott a Punkmaraton, na ott mondjuk biztos volt mivel töltődni. Még a PICSA zenekar is fellépett, ami punkok közt elég nagy dolognak számít. Covid ide vagy oda, az extázis tetőfokán a bulizókat már a sörzuhany sem zavarta, de hát ilyen ez a punk, kérem.

PICSA
HétköznaPI CSAlódások a Végállóban. | Kattints még több képért!
Baráth Noémi

Viszont mi lesz ezután, mit tehet majd az emberfia, ha társasági életet kíván élni az éjszakai órákban? Vajon újraindulnak a Facebook-csoportokban szerveződő házibuli leállítási, csendfenntartó osztagok? Visszatér a jó öreg köztéri iszogatás? Vagy mindenki átállítja a biológiai óráját és innentől már este 6-kor fognak hányni a tinik a Kossuth Lajos utcában? Vagy őszintén; lehet ennél kihaltabb Szombathely?

Kíváncsian várjuk az első hétvége tanulságait, de addig is, Drága Olvasó, mondja el nekünk, hogy Ön hogy tervezi átvészelni ezen közösségi interakciók szempontjából ínséges időket?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Szavazás