Bemutatkozott a szombathelyi adventi vásár kabalája, Ludovicus – Ön mit gondol róla?

A hamarosan kezdődő vásáron már bárki fotózkodhat is vele.

Pénteken délelőtt tartott sajtótájékoztatót Két hét múlva berobban a szombathelyi adventi vásár – kabalával, óriáskerékkel és sok-sok koncerttel 2021. November 05. 13:39 az önkormányzat az idei szombathelyi adventi vásárról. A temérdek koncert, bódé, az óriáskerék, a körhinta és a díszítés mellett pedig lesz még egy különlegesség is: Ludovicus, a város kabalafigurája.

Így mutatkozott be Ludovicus:

A római légiós lúd ötvözi a római múltat, a Szent Márton-kultuszt, meg a vidámságot is - tudtuk meg. A nagyközönség most az adventi vásáron ismerkedhet meg vele, de ahogy Prieger Szabolcs, kulturális és városi nagyrendezvény koordinátor mondta, nemcsak „simogató jellege lesz” Ludovicusnak, énekelni is fog, és remélik, hogy a jövőben több rendezvényen is képviselheti majd a várost.

Ludovicus a liba
Még több képért kattintson!
Mészáros D. Zsolt

Mi pedig most kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Szavazás