Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

2016-ban is kiállítjuk a Savaria Karnevál legjobb amatőr fotóit

Idén is Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárban láthatják a legjobb képeket a 2015-ös kosztümös-histórikus-beborozós szuperbuliról.

Tizennegyedik alkalommal állítjuk ki a Savaria Karnevál legjobb amatőr fotóit, a közönség és zsűri szavazások végén a győztesek értékes nyereményekkel gazdagodnak. Szerencsére ezúttal sem kellett túlzásba vinnünk a kérést, 2015-ben is özönlöttek, buzogtak, áradtak digitális postaládánkba a képek, ahogy a kedves olvasóink látták a Savaria Karnevált.

Nyugat.hu

Naptárakba beírni ér!

Hogy 2016. január 13-án délután 17 órától várunk mindenkit a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárban, ahol lehull a lepel a zsűri által legjobbnak ítélt képekről is, és keretbe is kerülnek ezek a legjobb fényképfelvételek az idei évi kosztümös-histórikus-beborozós szuperbuliról.Az eseményhez lehet csatlakozni a Facebookon , a kiállítást pedig egészen 2016. február 12-ig lehet megtekinteni, a könyvtár nyitvatartási idejében.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2015

Tovább az oldalra