Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

2016-ban is kiállítjuk a Savaria Karnevál legjobb amatőr fotóit

Idén is Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárban láthatják a legjobb képeket a 2015-ös kosztümös-histórikus-beborozós szuperbuliról.

Tizennegyedik alkalommal állítjuk ki a Savaria Karnevál legjobb amatőr fotóit, a közönség és zsűri szavazások végén a győztesek értékes nyereményekkel gazdagodnak. Szerencsére ezúttal sem kellett túlzásba vinnünk a kérést, 2015-ben is özönlöttek, buzogtak, áradtak digitális postaládánkba a képek, ahogy a kedves olvasóink látták a Savaria Karnevált.

Nyugat.hu

Naptárakba beírni ér!

Hogy 2016. január 13-án délután 17 órától várunk mindenkit a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárban, ahol lehull a lepel a zsűri által legjobbnak ítélt képekről is, és keretbe is kerülnek ezek a legjobb fényképfelvételek az idei évi kosztümös-histórikus-beborozós szuperbuliról.Az eseményhez lehet csatlakozni a Facebookon , a kiállítást pedig egészen 2016. február 12-ig lehet megtekinteni, a könyvtár nyitvatartási idejében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2015

Tovább az oldalra