Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Karneváli fotópályázat: szavazzon 2015 legjobbjára! Itt a döntő!

Önnek csak egy kattintás, a fotósoknak egy közönségdíj, öröm és boldogság! Amiben osztozhatunk!

Hagyományainkhoz híven ismét kihirdettük karneváli fotópályázatunkat Érkeznek a képek a Savaria Karnevál fotópályázatra 2015. September 08. 18:57 , amire idén 67-en jelentkeztek, összesen 452 darab fotóval.A nevezési időszak lezárult, most itt az ideje annak, hogy Ön, az Olvasó döntsön arról, melyik tetszik közülük a legjobban.

A közönségszavazás (ami persze független a Dallos László fotóművész vezette szakmai zsűri végső döntésétől, egyik sem befolyásolja a másikat) több körös lesz - négy héten át tart majd - kizárólag Facebook-felhasználói fiókkal lehetséges, mégpedig azért, hogy elejét vegyük az előző években beérkező, nem túl sportszerű álfelhasználós szavazathalmozásnak. A rendszer így sokkal tisztább és igazságosabb.

Az alábbi képre kattintva nézze végig a fotókat, aztán voksoljon ide kattintva!

Külön megjegyezzük mégegyszer: A beérkező pályázók munkáira a szavazást négy fordulóra osztottuk, aki nem találja nevezését, egy másik fordulóba került be.

A döntő képei:

Karneváli fotópályázat 2015 - Horváth Patrik
Horváth Patrik

A negyedik forduló képei:

Karneváli fotópályázat 2015 - Trajbár Balázs
Trajbár Balázs

A harmadik forduló képei:

Karneváli fotópályázat 2015 - Pintér Ádám
Pintér Ádám

Az második forduló képei:

Karneváli fotópályázat 2015 - Leibinger László
Leibinger László

Az első forduló képei:

Karneváli fotópályázat 2015 - Exhomir Dante
Exhomir Dante

Ami pedig a szabályokat illeti:

1. A szavazás Facebook-felhasználói fiókkal lehetséges csak, egy felhasználó fordulónként csak egyszer szavazhat.

2. A közönségszavazás semmilyen mértékben nem befolyásolja a szakmai zsűri munkáját, attól teljesen független!

3. A szavazás 4+1 fordulós lesz. Az első négy fordulóban az összes beérkezett fotót 4 részre osztjuk a következőek szerint:
- Egy pályázó nem szerepelhet két fordulóban;
- A pályázók képei nevük szerinti abc sorrendben fognak az egyes fordulókba kerülni.
Az ötödik fordulóban az első fordulók legtöbb szavazatot kapott első 25 képeit újra megszavaztatjuk. Az utolsó fordulóba bekerült képek addig elért szavazatszámait nullázzuk. Ha az ötödik forduló első 3 képe nem 3 pályázóé, a negyedik, ha szükséges, az ötödik helyezett képet is díjazzuk, hogy a közönségszavazás végeredményeként a három különböző pályázót jutalmazhassuk.

4. A közönség szavazás fordulói:
- első forduló: 2015.10.05. - 2015.10.11. éjfél;
- második forduló 2015.10.12. - 2015.10.18. éjfél;
- harmadik forduló 2015.10.19. - 2015.10.25. éjfél;
- negyedik forduló 2015.10.26. - 2015.11.01. éjfél;
- a ötödik, döntő forduló 2015.11.02-étől 8-áig tart majd.

5. Szavazata megjelenik Facebook üzenőfalán, s beállítástól függően láthatja csak Ön vagy ismerősei, vagy a szélesebb nyilvánosság.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2015

Tovább az oldalra