Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Karneváli fotóért wellnesshétvégét? 2015-ös Karneváli fotópályázatunkkal minden lehetséges!

A hajtás után máris mutatjuk a részleteket.

14. alkalommal is meghirdetjük a Savaria Történelmi Karnevál idején esedékes fotópályázatot, ezzel életben tartva egyik legrégebbi, és talán a legszebb hagyományunkat. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen képeket is várunk, hát íme néhány alapvetés, ami segíthet.

Garai Antal Atom

Nem csak a légiósokat ér fotózni!

A legfontosabb, hogy a képek mindenképpen az idei, augusztus 27. és 30. között, Szombathely belvárosában megrendezésre kerülő Savaria Történelmi Karneválon készüljenek, és ami még fontos, hogy legyenek izgalmasak, meghökkentőek, elgondolkodtatóak.

Tánczos Mihály

Szóval, nem feltétlenül egy nagy totálra vágyunk a felvonulókról, vagy az őket néző tömegről, az árusok portékáiról, esetleg az aktuális darab egy részletéről. Sokkal inkább a karakteres arcokra, vagy épp egy bizarr pillanatra, esetleg feszült, vagy elmélyedt tekintetekre, kidülledt szemekkel tűzzsonglőröket nézőkre. Természetesen ezek csak példák, a lényeg pedig az, hogy mindenképpen legyen eredeti, várja ki a pillanatot és ne csak vaktában fotózzon bele a tömegbe, hátha kisül belőle valami.

Garai Antal Atom

A Savaria Karnevál végeztével pedig nincs más hátra, mint kiválogatni, kicsit utómunkázni a kedvenc fotókat és elküldeni nekünk e-mailben a karnevalfoto@nyugat.hu címre, vagy adathordozón behozni nekünk a szerkesztőségbe, aminek a címe: 9700 Szombathely, Semmelweis utca 2., Palace Irodaház, első emelet .

Technikai jellegű információink:

* Digitális kép esetén a fájl maximális mérete 200 kB , a formátum kizárólag JPEG lehet!
* Egy személy maximum 10 db saját készítésű képpel pályázhat.
* Ne felejtse feltüntetni elérhetőségét , a készítés körülményeit, gépe típusát!
* A fényképek beérkezési határideje: 2015. október 4. éjfél .

Mit kap a végső győztes?

A legjobb másodmagával wellnessezhet majd a Hotel Caramellben, és ahogy mindig, idén decemberben is ünnepélyes keretek közt kiállítjuk A legjobb pillanatok a karneválról - tizenharmadszor állítjuk ki a legnagyszerűbb amatőr fotókat 2014. December 04. 13:04 a legjobbak képeit a szombathelyi Berzsenyi Könyvtárban.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2015

Tovább az oldalra