Valika, karácsonyi meseház és a legszebb parkerdei kiskertek – Ezek voltak legnépszerűbb képgalériáink 2022-ben

Vészesen közelítünk 2022 végéhez, így csokorba szedtük az elmúlt egy év legolvasottabb, legnézettebb, leghallgatottabb nyugat.hu-s alkotásait.

1. Nézze meg nálunk Szombathely legszebb parkerdei kiskertjeit

2022. szeptember 10.

Már 15 éve, hogy nyár végén vagy ősz elején összegyűlnek a parkerdei kertbarátok és bográcsozással, iszogatással, zenével megspékelve gyönyörködnek egymás munkájában.

Mi is ott voltunk velük a díjátadón és be is lestünk a nyertes kertekbe, hogy aztán olvasóink is gyönyörködhessenek bennük itt a Nyugat.hu-n.

A teljes cikkért és még több képért kattints! Nézze meg nálunk Szombathely legszebb parkerdei kiskertjeit 2022. September 10. 19:19

hagyományos 1. Stieber József
Mészáros D. Zsolt

2. Így néz ki idén Rumban a „karácsonyi meseház”

2022. december 4.

Belestünk idén Varga Miklós „karácsonyi meseházába” Rumban és hoztunk róla sok-sok képet. Az ötlet nagyjából hat éve jött, és csak hobbinak indult, aztán ahogy-teltek múltak az évek, egyre több és több lett az égősor. Idén például két angyallal és néhol módosított égősorokkal újított.

A teljes cikkért és még több képért kattints! Így néz ki idén Rumban a „karácsonyi meseház” 2022. December 04. 14:32

karácsonyi díszvilágítás Rumban
Mészáros D. Zsolt

3. A nyolcvan éves Valika ma is naponta jár dolgozni a Markusovszky kórház műtőjébe

2022. november 26.

A szombathelyi kórház szemészeti műtőjében ma sincs olyan nap, amikor reggel ne bemosakodva várná az aktuális műtétet. Szabó Imréné Valika hatvan éve van az egészségügyi pályán, sokan ünnepelték 80. születésnapját -, köztük mi is.

A teljes cikkért és még több képért kattints! A nyolcvan éves Valika ma is naponta jár dolgozni a Markusovszky kórház műtőjébe 2022. November 26. 07:02

60 év az Egészségügyben-Szabó Imréné Valika
Mészáros D. Zsolt

4. „Fogadjuk el, hogy nagyon nehéz az élet, és nem mindegyikünk egyformán erős”

2022. december 22.

A szombathelyi hajléktalanszálló és annak lakói nem ritkán állnak indulatok kereszttüzében. Mi megnéztük, mi történik a falak mögött, és egy tabumentes beszélgetésünk is volt Németh Klára igazgatóval.

A teljes cikkért és még több képért kattints! „Fogadjuk el, hogy nagyon nehéz az élet, és nem mindegyikünk egyformán erős” 2022. December 22. 07:30

szombathelyi hajléktanszálló
Mészáros D. Zsolt

5. A város egyik legromantikusabb, legizgalmasabb helye – Szombathely elfeledett épületei (7. rész)

2022. szeptember 04.

Lehetne. A feltételes mód azonban már minden bizonnyal feltételes mód is marad. Az öreg víztorony jelenleg nincs jó állapotban, természetesen már régóta üzemen kívül van, kapuit csak kivételes esetekben, tematikus helyszínbejáráson résztvevőknek nyitják meg. Környezete elhanyagolt, szemetes, a helyszín adottságaihoz és szellemiségéhez méltatlan, szomorú hangulatot áraszt.

A teljes cikkért és még több képért kattints! A város egyik legromantikusabb, legizgalmasabb helye – Szombathely elfeledett épületei (7. rész) 2022. September 04. 18:57

A régi víztorony
Kelemen Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria