Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Régi-új diákpolgármester Szombathelyen

Cservék Judit már a harmadik ciklusát kezdheti el, a diákpolgármesternek az idén nem akadt kihívója.

Miközben tavaly komoly viták, kampányok, a választás helyszínén Cservék Judit melegíti tovább a diákpolgármesteri széket 2008. March 13. 13:14 vélemények indulatos ütköztetése zajlott, az idén egyetlen jelölt maradt a város diákpolgármesteri pozíciójára. Így az iskolák küldötteinek csak arról kellett szavazniuk, hogy maradjon továbbra is a jelenlegi diákvezető, vagy sem.

Végül 81 igen és 11 nem voksot számolhattak össze, így a következő ciklusban is Cservék Judit lesz a város diákpolgármestere. Munkáját már rutinosan végezheti, hiszen először 2007-ben, másodszor tavaly választották meg, az ideinél szorosabb küzdelemben.

A diákpolgármestert a március 15-i városi ünnepségen iktatják be hivatalába.

Cservék Judit, a régi-új diákpolgármester
sadness

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Cservék Judit melegíti tovább a diákpolgármesteri széket

„A demokrácia tanulásának fontos intézménye” – definiálta egy jelenlévő szombathelyi politikus a 2008-as választást.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Diákoldal

Tovább az oldalra