Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Díjat nyertek a szombathelyi hefelések

Ők lettek a legjobbak a jók között.

„Legjobbak a jók között” díjat nyertek el alkotásaikkal és tevékenységükkel a szombathelyi VMSZC Hefele Menyhért Szakképző Iskola, és a soproni Doborjáni Ferenc EGYMI diákjai az országos „Segíteni jó, segíteni menő” gyerekpályázaton 2021. júniusában – tudtuk meg a Virágozz és Prosperálj Alapítványtól.

szombathely.hu

Az országos gyerekpályázatot már nyolcadik alkalommal írták ki, célja pedig idén az volt, hogy a gyerekek megtapasztalják a segítségnyújtás örömét, valamint hétköznapibbá, divatosabbá tegyék az önzetlen tenni akarást. Az óvodások és iskolások bármely technikával bemutathatták tevékenységüket, például rajzzal, festménnyel, ragasztott képpel, batikolással, montázzsal vagy más technikákkal, akár cselekvéssel is.

A szombathelyi és a soproni iskola kiemelt díjat kapott, ez a „Legjobbak a jók között”, ami azokat illeti, akik áldozatos munkájukkal, sokszor szabadidejüket sem kímélve sikerélményhez juttatták a gyerekeket. Teljesítményük értékét emeli, hogy olyan megméretésen értek el sikert, amelyen már több ezer gyerek és sok száz iskola vett részt nem csak Magyarország minden térségéből, hanem még külföldről is – írja az alapítvány.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát

Tovább az oldalra