Kinek a szemete? Ki ismer a magáéra?

Csak azt nem érti olvasónk, ha valaki a Kodály Zoltán utcában lakik, miért nem a házához tartozó konténerbe dobja a szemetet?

A mellékelt képeket olvasónk küldte be: a Sét Oladdal összekötő szombathelyi körforgalom, elkerülő út felé vezető kis pihenőjénél készültek. A térséget egyesek szemétlerakónak használnak. Telehordják szeméttel, ráadásul bűzlik is.

Ez a szemétkupac éktelenkedik
Nyugat.hu

A második képért pedig nem is kellett kukázni, ott fekszik a betonon. Csak azt nem érti olvasónk, ha valaki a Kodály Zoltán utcában lakik, miért nem a házához tartozó konténerben dobja a szemetet?!

Vajon kié ez a szemét?
-
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény