A karnevál nyilvánosságnak szánt magánoldala – kiderült, melyik politikus kivel vonult vagy bulizott

Ismert és kevésbé ismert feleségek, rokonok és egyéb ismerősök öröklődtek meg a fotókon.

Nemény András, szombathelyi polgármester az idén feleségével és lányaival vonult fel. „Szombati karneváli vonulás a család bevonásával” - kommentálta közösségi oldalán.

Nemény András a karneválon
Facebook

László Győző, a város egyik alpolgármestere (Momentum) is ehhez az irányhoz csatlakozott. Ő is a feleségével vonult fel.

László Győző a karneválon
Facebook

Koczka Tibor, a város Pro Savaria-s képviselője a felvonuláshoz unokákat választott.

Koczka Tibor a karneválon
Facebook

Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője szintén unokázott, ám a jelek szerint a karnevál helyett inkább a budapesti állatkertet választotta. Ahogy írta: Csak a papa és az unoka. Nagyon jó kis program az állatkert! Nekünk a puputevék jöttek be a legjobban.

Hende Csaba unokázik
Facebook
Hende Csaba unokázik
Facebook

Ágh Péter Kőszeg és környékének képviselője pedig inkább Sitkéről posztolt. A képen szólóban látható, a felirat hozzá pedig: Ilyen volt Észak-Vas ikonikus rendezvénye, a 35. Sitkei Rockfesztivál. Gratulálok a jubileumhoz!

Ágh Péter Sitkén
Facebook

Fideszes városi képviselőket nem nagyon láttunk a felvonuláson, ám Balázsy Péter megyei jegyző, a helyi Fidesz egyik meghatározó embere csatlakozott a családi tematikához. Ő Lucával vonult. Íme, egy kép a Városháza tetejéről, a készülődésről. Hozzá a szöveg: A felvonulás tisztelgés Savaria polgárai előtt, Lucával készen állunk! Ave, Savaria!

Balázsy Péter Lucával
Facebook

Messzebbről érkező politikusok is jöttek Szombathelyre. Márki-Zay Pétert Nemény András fogadta, majd Kelemen Krisztián városi képviselő kalauzolta. Ahogy írta: Péterrel megnéztük a tábori életet a Történelmi Témaparkban és a vásári forgatagot, ahol nagyon sokan jöttek oda hozzánk fotózkodni, beszélgetni, majd megmutattam a Székesegyházat is. Péternek nagyon tetszett a rendezvény.

Márki-Zay Péter a karneválon
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2023