Halász Bence a bigán

Megvolt a szombathelyi karnevál második, fő jelmezes felvonulása.

Szombaton este hát órától idén másodszor is fölvonultak a jelmezesek a Savaria Történelmi Karneválon. Hogy milyen volt az első (a pénteki), arról itt írtunk Nincs Savaria Karnevál felvonulás nélkül, de van felvonulás Claudius nélkül 2023. August 25. 21:22 , és itt mutattuk meg videón Mielőtt ma újra elkezdődik, megnézheti a tegnapi karneváli felvonulást 2023. August 26. 16:33 .

Halász Bence a bigán
Facebook/Szombathely MJV

Viszont emlékeink szerint eddig olyan még nem volt a karneválok több évtizedes történelmében, hogy a nevezetes bigán sportoló utazott volna, és fogadta a város tiszteletét és rajongását.

Karnevál, felvonulás
Facebook/Szombathely MJV

Idén ez is megtörtént, s mint képeinken is látszik, míg a város vezetése és első embere gyalogosan volt kénytelen megtenni az utat, a bigán Halász Bence, a világbajnoki bronzérmes kalapácsvető utazik. Bár, mintha egy kicsit meg lenne illetődve.

Halász Bence a bigán
Facebook/Szombathely MJV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2023