Már a szombathelyi Tescónál is félig fizetős a parkolás

Olvasónk hívta fel rá a figyelmet.

Lapunk ma délelőtt írt arról, hogy Szombathelyen már a második Lidl-áruház vezette be a fizetős parkolást. Pontosabban azt, hogy az ingyenesség egy órára korlátozódik.

A cikkünk Egy újabb Lidl parkolója lesz fizetős Szombathelyen 2022. December 02. 11:27 megjelenése után olvasói levelet kaptunk, mely szerint

„A Lidl-parkoló fizetős lett cikketekre reagálva: már a nagy Tesco parkolóba is büntetnek az otthagyott autókért.”

Olvasónk bizonyítékként egy fotót is mellékelt, amely szerint valóban szigorodott az áruház előtti parkolás.

Olvasói fotó

Az autót maximum négy óra hosszan lehet ingyenesen otthagyni, de csak az áruház nyitva tartása alatt.

Az engedély nélküli parkolásért napi 10 ezer forint bírságot helyeznek kilátásba.

Gyaníthatóan a Tescónál ugyanazt a jelenséget unták meg a tulajdonosok, mint a német diszkontláncnál: sokan P+R parkolónak használták Válaszolt a Lidl: ezért lett fizetős a Verseny utcai boltjuknál a parkolás 2020. January 10. 07:19 a lehetőséget. A város szélén itt tették le az autót, hogy innen tömegközlekedéssel vagy más autójával menjenek a Szombathely belvárosába. Számos Ausztriába ingázó is parkoltatja valahol az autót Magyarországon és közös járművel utaznak tovább.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem