Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Alföldi már nem csak Zalaegerszegen nem szívesen látott vendég

Most éppen a színész pécsi előadását mondták le.

Indoklás nélkül állították le az Igenis, miniszterelnök úr! című darab jegyértékesítését Pécsen. A darab többek között Alföldi Róbert főszereplésével állt volna színpadra, ám most úgy néz ki a nézők előadás nélkül maradnak.

A darab Facebook-oldala azt írja, hogy hivatalos indoklást ezeddig nem kaptak. Az előadást viszont nem a társulat, hanem a színdarabnak helyet adó Zsolnay Színház mondta le.

Igenis, miniszterelnök úr

Tisztelt Közönségünk, pénteken vettük észre, hogy az Igenis, miniszterelnök úr! május 27-re tervezett pécsi vendégjátékának jegyértékesítését leállították, a produkciót erről a döntésről nem...

Közben Alföldi is megosztotta a Facebook-bejegyzést, de nem kommentálta azt.

Nem ez az első eset, hogy egy Alföldit érintő színpadi produkció meghiúsul. Korábban Zalaegerszegre nem engedték be Alföldit. Akkor egy közéleti beszélgetés sorozat vendégeként nem látták szívesen a városban. Akkor arról lehetett hallani, hogy Alfödivel kapcsolatban annyira meg lettek rémítve a helyiek, hogy nem volt olyan étterem, kávézó vagy hotel, amely helyszínt adott volna az Alföldi beszélgetésnek.

Akkor végül a szomszédos Zalaszentgrót fogadta be Lemaradt Alföldi zalaszentgróti estjéről? 2018. March 31. 18:50 a színészt és a közéleti estet.

Később egyébként Zalaegerszeg fideszes parlamenti képviselője Vigh László, az RTL Híradónak úgy nyilatkozott, hogy bár az újságok arról írtak, hogy ő adott utasítást arra, hogy Alföldit ne engedjék beszélgetni a városban, ez nem igaz. Tavasszal egy színházi darabban pedig láthatja is a zalaegerszegi közönség Alföldit.

Most nem tudni, hogy a szintén fideszes vezetésű Pécsen mi szólhatott közben, ami miatt nem tudják Alföldi darabját színpadra vinni.

Alföldi Szombathelyen próbálja A salemi boszorkányokat
wssz.hu

Az biztos, hogy Szombathelyt egyelőre nem érte el Alföldi pech szériája és a Weöres Sándor Színházban jelenleg is azon dolgoznak 4+1 kulisszafotó arról, hogy Alföldi Róbert már Szombathelyen rendez 2018. April 07. 07:12 , hogy színpadra álljon A salemi boszorkányok, Alföldi Róbert rendezésében.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra