Alföldi már nem csak Zalaegerszegen nem szívesen látott vendég

Most éppen a színész pécsi előadását mondták le.

Indoklás nélkül állították le az Igenis, miniszterelnök úr! című darab jegyértékesítését Pécsen. A darab többek között Alföldi Róbert főszereplésével állt volna színpadra, ám most úgy néz ki a nézők előadás nélkül maradnak.

A darab Facebook-oldala azt írja, hogy hivatalos indoklást ezeddig nem kaptak. Az előadást viszont nem a társulat, hanem a színdarabnak helyet adó Zsolnay Színház mondta le.

Igenis, miniszterelnök úr

Tisztelt Közönségünk, pénteken vettük észre, hogy az Igenis, miniszterelnök úr! május 27-re tervezett pécsi vendégjátékának jegyértékesítését leállították, a produkciót erről a döntésről nem...

Közben Alföldi is megosztotta a Facebook-bejegyzést, de nem kommentálta azt.

Nem ez az első eset, hogy egy Alföldit érintő színpadi produkció meghiúsul. Korábban Zalaegerszegre nem engedték be Alföldit. Akkor egy közéleti beszélgetés sorozat vendégeként nem látták szívesen a városban. Akkor arról lehetett hallani, hogy Alfödivel kapcsolatban annyira meg lettek rémítve a helyiek, hogy nem volt olyan étterem, kávézó vagy hotel, amely helyszínt adott volna az Alföldi beszélgetésnek.

Akkor végül a szomszédos Zalaszentgrót fogadta be Lemaradt Alföldi zalaszentgróti estjéről? 2018. March 31. 18:50 a színészt és a közéleti estet.

Később egyébként Zalaegerszeg fideszes parlamenti képviselője Vigh László, az RTL Híradónak úgy nyilatkozott, hogy bár az újságok arról írtak, hogy ő adott utasítást arra, hogy Alföldit ne engedjék beszélgetni a városban, ez nem igaz. Tavasszal egy színházi darabban pedig láthatja is a zalaegerszegi közönség Alföldit.

Most nem tudni, hogy a szintén fideszes vezetésű Pécsen mi szólhatott közben, ami miatt nem tudják Alföldi darabját színpadra vinni.

Alföldi Szombathelyen próbálja A salemi boszorkányokat
wssz.hu

Az biztos, hogy Szombathelyt egyelőre nem érte el Alföldi pech szériája és a Weöres Sándor Színházban jelenleg is azon dolgoznak 4+1 kulisszafotó arról, hogy Alföldi Róbert már Szombathelyen rendez 2018. April 07. 07:12 , hogy színpadra álljon A salemi boszorkányok, Alföldi Róbert rendezésében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra