Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gangnam Style a brit luxusgimiben

Várható volt, hogy feltűnnek majd a koreai sláger paródiái. Ez a belterjes angol magániskolákban tanuló, ám érzelmileg instabil diákokról és -tól származó önironikus megnyilvánulás egy igazi gyöngyszem.

Őszintén szólva nem tudom, hogy megy otthon, de itt Londonban nincs olyan buli, ahol ne hangozna fel legalább egyszer a Ghangam Style

- írja egy kint élő olvasónk. Majd folytatja: feketék, fehérek és ázsiaiak ilyenkor egyszerre nyomják a lovacskás ugrálást, sőt, még a koreaiak is megkapják a napi cukkolást, mondván, büszkék-e rá, hogy ilyen megasztárral rukkoltak elő, mint Psy. Nyilván ha valami ekkora siker, akkor abból törvényszerű, hogy készül paródia is.

Olvasónk az alábbi videóra hívta fel figyelmünket, ami a legmagasabb színvonalú gimnázium(nak megfelelő angol oktatási intézménytípus) belső életét hozza össze a bulislágerrel.

Az Eton College tandíjait kevesen engedhetik meg maguknak, így csak a felsőbb rétegek gyermekei járnak ide. Milyen mágnás ne akarná, hogy csemetéje Prince Harry-vel és Prince Williams-szel koptassa a padot? Az ezért erősen szelektált, belterjes környezetben hiába vannak határtalan tanulási lehetőségek, a szárnyaló IQ mellé nem jár feltétlenül érzelmi intelligencia is

- írja.

Persze mindenképp dicsérendő az, amikor ezt az ott tanulók is tudják magukról. Hogy idézzek kicsit a szövegből: Itt a gimikönyvtár, benne eredeti kéziratok Rousseau-tól és a spanjától, Voltaire-től / És mi csak itt ülünk, és gengülünk, mert megtehetjük.

Sőt, itt egy másik is, ez is elhangzik:

A haverokkal becsiccsentünk / Nem tudjuk mi az, de nyeljük, ha bubis / Lehet hogy Moet, 100 font egy üveg / Mert itt ezt úgy isszuk mint a vizet. Nem vagyunk túl szociálisak, nem tudunk megszólítani egy csajt, pedig próbálkozunk, de túl félénkek vagyunk / Ha közelítenek hozzánk bestresszelünk és elbőgjük magunk.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra