Áramszünet, eldugult lefolyók, vihartépte Csónakázótó

Olvasói fotók Vas megye viharos hétvégéjéről.

Ahogy azt a meteorológusok megjósolták, Zivatar, felhőszakadás és jég jöhet szombaton June 03. 18:43 a pünkösdi hétvégén Nyugat-Magyarországot több hullámban is elérték a heves esőzések.

Szombaton és vasárnap este is zivatarok és viharok érkeztek Fák dőltek ki, tetőket rongált meg a tegnapi vihar Vas megyében - este jön a folytatás June 05. 14:11 , villámlással és erős széllel, és nagy mennyiségű csapadékkal.

Az extrém időjárás számtalan gondot okozott: áramszünetet Villámárvíz Szombathelyen, áramszünet a belvárosban June 04. 21:44 , villámárvizet Villámárvíz Szombathelyen, áramszünet a belvárosban June 04. 21:44 és elszabadult tetőcserepeket Felhőszakadásban rakták vissza a cserepeket a háztetőkre a Vas megyei faluban June 06. 08:38 .

Nemcsak az időjárás volt aktív, hanem olvasóink is. A hétvége alatt számos fotót kaptunk tőlük, melyekből most egy válogatást adunk közre.

Olvasói fotók:

Szombaton késő délután egy Szombathely feletti kettős szivárvánnyal indul a hosszú hétvége.

Olvasói fotó

De a java csak ezután jött.

"Szombathelyen több utcákban a nagy eső miatt ált a víz! Próbáltam elhárítani az egész jól sikerült!" – írja olvasónk, és illusztrálja, hogy mi történt.

Olvasói fotó
Olvasói fotó
Olvasói fotó

"Csak jelezni szeretném, hogy Szentpéterfán sincs már 24 órája áram (az E.ON dolgozik az ügyön sok oszlop (több) is ki borult . És éjszaka dolgoztak az önkéntes tűzoltók is … egy lakóház volt veszélyben a víz miatt … több fa is kiborult a fő útra … Csak mert a cikkbe mi nem vagyunk említve?!" – érkezett a újabb levél, és hozzá a fotó.

Olvasói fotó

Közben Szombathelyen is zajlott az élet:

"Sziasztok ez a kép Szombathelyen készült a vihar után a Csónakázó tónál."

Olvasói fotó
Olvasói fotó

Egy másik olvasónk fotóin az látszik, hogy a villám szinte nappali világosságba borítja Szombathelyt.

Olvasói fotó
Olvasói fotó

Érkezett egy másik villámlásos sorozat is, aminek a többi fotóját itt találja .

Olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem