Az Éljen Szombathely! szerint nagyon bejött az applikációjuk

Még Nemény András is megdöbbent a mobilalkalmazással Problémát észlelt Szombathelyen? Jelentse be az Éljen Szombathely alkalmazásban! 2019. September 23. 17:50 tett bejelentések számán.

Éppen ezért közleményben írta le tapasztalatait és fejezte ki köszönetét a közreműködőknek:

Kéz a kézben Szombathelyért a városlakók és a Polgármesteri Hivatal dolgozói! Így kell ezt! Köszönöm!

Alig néhány hete indítottuk el az Éljen Szombathely! Applikáció hibabejelentő alapfunkcióit, és máris megvalósult az, amit én csak október 13. utánra reméltem! Az app elindításakor rögzített elsődleges célunkat, - hogy az adott körzetekben élő szombathelyiek bejelentései/észrevételei alapján maguk a képviselők sokkal aktívabb szerepet vállaljanak a körzetük rendbetételében – sikerült napokon belül elérnünk! Rengeteg bejelentés érkezett az alkalmazáson keresztül, melyek egy részét maguk a jelöltjeink elhárították: szemetet szedtünk, területet rendeztünk, kerítést javítottunk, tájékoztatást adtunk. A bejelentések jó része pedig a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak szakértő közreműködésével oldódott meg, illetve van folyamatban akképpen, hogy a Hivatal dolgozói professzionális módon bevonták az érintett külső szervezeteket: az E.ON-t, a Volánbusz Zrt.-t, a Közterületfelügyeletet, a SZOVA Zrt.-t, stb. a hibák elhárításába. A bejelentések státuszáról pedig az ígéretünknek megfelelően a bejelentőket is folyamatosan tájékoztattuk!

Szeretném megköszönni a Szombathelyieknek a bizalmat, és az aktív közreműködésüket a városunk szépítésében, építésében. Köszönetemet fejezem ki a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak, akikkel már most, néhány hét leforgása alatt egy teljesen új szintre tudtuk közösen emelni a városüzemeltetést! És köszönöm minden Önkormányzati cégnek, szolgáltatónak, szervezetnek a segítséget és az együttműködést! Vasárnaptól folytatjuk az app fejlesztését, hogy minden városlakó maga szavazhasson a körzeteiben tervezett fejlesztésekről, és nyomon is tudják követni a teljes folyamatot. Mert ez lenne a minimum.

Éljen Szombathely!

dr. Nemény András

polgármesterjelölt

Éljen Szombathely! szövetség
eljenszombathely_KUKAC_gmail_PONT_com
https://www.facebook.com/eljenszombathelyegyesulet
http://m.me/nemeny.andras/

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019