Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Egy mondat a zsarnokságról

A politikai beszédek értelmét vizsgálni önmagában is a pszichiátria tárgykörébe tartozik, most mégis Grétsy tanár úrral együtt hadd mondjam: álljunk meg egy szóra! Vizsgáljuk meg a hivatalban lévő magyar miniszterelnök egyik ominózus mondatát, hátha kiderül belőle valami.

Európa egy agresszív, szekuláris, internacionalista és családellenes látomás csapdájába esett, ami logikusan vezet a saját keresztény hagyományainak feladásához. A hajdan égbe törő Európa a földhöz ragadt.

Európa egy agresszív… - földrész volt a történelem során, ez nem vitatható, főleg ha a gyarmatosításra, vagy az erőszakos keresztény hittérítésre gondolok, sőt, azt is mondhatom, a XX. század közepéig a fehér faj fölényét, erejét terjesztette tűzzel, vassal. Hála Istennek, az európai szellem nem záródott palackba, és felismerte, hogy a centrális erőtér fokozása helyett jobb, ha integrációban egyesülve építi magába a világ multikulturalizmusát.

Orbán Viktor Jákon
Bonyhádi Zoltán

Európa egy szekularizált… - földrésszé vált, hála istennek, mert ördögtől való volt, hogy világi hatalmát és annak bűneit az egyház megszentelő hatalmával támogatta. Ehhez, persze, kellett a francia forradalom, ahol lenyakazták az Isten nevében uralkodó királyt, kellett hozzá a protestantizmus lázadása is a péterfillérekkel szemben, vagyis sok minden, hogy újra szétválhasson az, ami az Istennek, és ami a császárnak jár. Vicces, hogy ezt egy olyan szent mise kapcsán mondom, ahol Orbán a szentségek előtt térdel. Tulajdonképpen sokkal őszintébb lenne Viktor, ha bevallaná, lelke mélyén ő katolikus, és nem véletlen, hogy Szent István jobb karja mögött szeret sétafikálni augusztus 20-án. Ha visszatérne egyházamba, akkor áldozhatna is, és a szent ostya magához vételével helyesen gondolhatná azt, hogy benne is van valami isteni.

Európa egy internacionalista… - itt azért kicsit zavarba jöttem, mit is ért rajta a mi vezetőnk? Az internacionalizmus a kereszténység egyik legfőbb jellemzője, maga a szó, mint a katolicizmus is, azt jelenti, hogy nemzetek feletti, egyetemes. Ilyen például a gótika is, amely égbetörő építményeivel a világon mindenütt azt fejezte ki, hogy lelkünk az égbe vágyik. Mindegy, hogy magyar, román, vagy piréz az illető. Nincsen a kereszténységnek nacionalista változata, vagy ha van, az nem keresztény. Csak a magyarkodók hiszik azt, hogy e föld Mária országa, mert védelmébe ajánlotta egykoron királyunk. Rossz hír nekik, hogy ugyanezt gondolják az olaszok, franciák, spanyolok, miután az ő királyuk is hasonlóképpen tett.

Európa családellenes… - ennél a résznél nehezen álltam meg, nehogy kiköpjek a földre. A kérdésben súlyosan érintve vagyok, mert ebben az évben az élettársi kapcsolatot kidobták a szemétbe a képmutatók. Vagyis a magyar jog szerint egy ribanc a szerelmem, hiába szült nekem gyereket, hiába hűséges, és szeret. Európában a huzamosabb együttélést is a családi jog védelme alá vonták, pont azért, mert az európai szellemben fontos a család bármi nemű védelme. Gondolom, nem volt senki a templomban, aki hallgatván e sok hazugságot, felállt volna, és elhagyta volna a templom megszentségtelenített légterét. Mindegy, csak megjegyzem, hogy az ilyen szintű cinizmus vezet idővel polgárháborúhoz.

Azért egy mondatban ennyi hülyeséget még Havas Henrik sem szokott beszélni, ami nem semmi. A többiről is lehetne szavam, most csak felhívom a miniszterelnök figyelmét, ha nem tudná, jókorát zsidózott pozitív értelemben, amikor ezt mondta:

…nem a kormány tartja meg országot, hanem az ország nemzeti érzelmű emberei tartják meg a kormányt.

Régóta vallott judaizmus, hogy nem szombatnak (Istennek) van szüksége a zsidókra, hanem a zsidóknak van szüksége szombatra, hogy el ne felejtsék kiválasztottságukat. Freudilag értékelhető elszólásról van-e szó, vagy megint egy félművelt, egyetem után soha nem dolgozó beszédíró egy gyöngyszeméről?

De legyünk igazságosak, volt olyan mondat, amivel teljesen egyetértek:

…és ha a mi polgári körös barátaink és a nemzeti érzelmű magyarok nem állnak ott naponta újra és újra a biztatásukkal , akkor még a kétharmad ereje is el tud fogyni.

Add Istenem, hogy a próféta szóljon belőle. Persze, ehhez az is kell, hogy e birka nép észrevegye, az ő kétharmaddal felkent pásztora már régóta maszlagon él.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Orbán Viktor: "nem koldulni jöttem Jákra"

„Európa agresszív, szekuláris, internacionalista és családellenes látomás csapdájába esett”. Orbán Jákon járt, mi pedig meghallgattuk, mit mondott a búza- és templomáldásos szentmise után.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény