Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fegyelmit az iskolai pálinkázás miatt

Az MSZP-SZTKE szombathelyi frakciója kéri, hogy indítsanak eljárást az általános iskola ellen, ahol Marton alpolgármester pálinkázott. Közlemény.

Közlemény

Fegyelmi eljárás indítása az iskolai pálinkázás miatt

2012. november 23. napon disznóvágást szerveztek a Váci Mihály Általános Iskolában.

A tudósítások szerint: "A gyerekek a múlt hét pénteken megrendezett, véres mulatságot nagyon élvezték, de még a város alpolgármestere is kivette a részét a disznó feldolgozásából."

A sajtó azonban felvételekkel is beszámolt arról, hogy az iskola udvarán megrendezett disznóvágás során pálinkát fogyasztottak a résztvevők és a szervezők a diákok jelenlétében, amit a legutóbbi közgyűlésen maga az alpolgármester is elismert kiegészítve azzal, hogy még bort is fogyasztottak.

Írásban fordultam mai napon az oktatásért is felelős osztály vezetőjéhez, hogy indítson eljárást az intézmény vezetője és/vagy kollégáival szemben, mert álláspontom szerint megengedhetetlen, hogy alkohol kerüljön bevitelre egy iskola területére, az pedig bűn, hogy ebből a diákok előtt a felnőttek a "példamutatás és hagyománytisztelet" jegyében még fogyasztanak is.

Álláspontom szerint nem maradhat ez a tett következmény nélkül!

Az alpolgármester vonatkozásában pedig vonja le a megfelelő konzekvenciákat a város polgármestere, aki szerint a politikus egyik legfőbb feladata a példamutatás.

Kíváncsian várom, hogy dr. Puskás Tivadar szerint mennyire egyeztethető össze a példamutató magatartással az, hogy alpolgármestere a képek tanúsága szerint pálinkáspohárral a kezében tartott előadást az összegyűlt gyermekeknek. Már csak a cigaretta hiányzott.

A fegyelmi eljárás eredményéről - amennyiben lesz bátorsága ezt az osztályvezetőnek vagy a jegyzőnek lefolytatnia - a sajtón keresztül a közvéleményt tájékoztatni fogom,

dr. Czeglédy Csaba
MSZP-SZTKE
frakcióvezető

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Következmények nélküli ország 4.: Pálinkázás a Váciban

Végül is értem én… mi értelme lenne az Orbán Viktor által felkarolt házi pálinkafőzésnek, ha a most felnövő generáció nem inna töményet?

Felmondják a Savaria Fórum szerződését

Sok ügyet tárgyaltak, húsbavágó döntéseket hoztak. Köztük a címben foglaltat. Beszámolónk a szombathelyi közgyűlésről.

A belezés volt a legjobb

Hogy kerül a hurka az asztalra? Többek között ezt is megmutatták a szombathelyi kisdiákoknak. Levideóztuk a véres biológia órát.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra